ÎNAPOI
AFLĂ MAI MULTE

Senatorul PNL, Ciprian Pandea, deputatul Emil Dumitru, dar si alti parlamentari liberali, au avut, săptămâna aceasta, o discutie cu premierul Nicolae Ciucă, pentru a stabili viitoare proiecte legislative.

DISCUTII DESPRE
PNI “ANGHEL SALIGNY”

AFLĂ MAI MULTE

Tinerii voluntari au petrecut după-amiaza în compania persoanelor instituTionalizate, au cules povesti de viată, au lucrat manual brătări pe care le-au dăruit, experimentând bucuria lucrurilor realizate cu suflet.

VOLUNTARIAT ÎN
FOLOSUL COMUNITĂȚII

AFLĂ MAI MULTE

Politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Călărasi au salvat un bărbat de la suicid. Cei doi negociatori, respectiv Artur si Stefan, activează în cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ.

BĂRBAT SALVAT DE
NEGOCIATORII IPJ CĂLĂRAȘI

AFLĂ MAI MULTE

Actiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a susține interviuri cu mai mulTi agenti economici, în scopul ocupării unui loc de muncă.

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR
DE MUNCĂ, PE 20 MAI

AFLĂ MAI MULTE

Muzeul Municipal Călărasi va găzdui, în data de 25 mai 2022, începând cu ora 17:00, lansarea monografiei ”Viaţă şi Teatru, Teatru şi Viaţă”, consacrată actorului Constantin Dinulescu, apărută la editura „Ecou Transilvan” din Cluj-Napoca.

MONOGRAFIA “VIATĂ SI TEATRU,
TEATRU SI VIATĂ”

AFLĂ MAI MULTE

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Ion Samoilă, a precizat că vor avea loc întâlniri zonale cu primarii localitătilor din judet, pentru a discuta despre proiectele depuse pe PNI “Anghel Saligny”.

ÎNTÂLNIRI ZONALE CU
PRIMARII DIN JUDET

AFLĂ MAI MULTE

Având în vedere cresterea preturilor materialelor de constructii din ultima perioadă, proiectul grădinitei din comuna Grădistea a fost deja reevaluat a doua oară iar primarul comunei, Vasile Matei a declarat că nu doreste sa renunte la acest proiect.

PREȚURILE MARI AFECTEAZĂ
INVESTIȚIILE PRIMĂRIEI GRĂDIȘTEA

AFLĂ MAI MULTE

Ca să reusesti să rămâi la conducerea unei comune trebuie să fii un primar care reuseste în primul rând să câstige încrederea alegătorilor. Gheorghe Dobre este un astfel de primar.

UN PRIMAR CU CINCI
MANDATE LA ACTIV

AFLĂ MAI MULTE

Dacă doriti să petreceti timp de calitate într-un ambient plăcut si relaxant, Grădina Zoologică din Călărasi poate fi pe lista dumneavoastră de optiuni. Complexul de Agrement Zoo Călărasi dispune de o insulă si 3 foisoare, în cadrul cărora puteti petrece timp în aer liber.

PICNIC DE NEUITAT
LA GRĂDINA ZOO

AFLĂ MAI MULTE

O delegatie formată din reprezentanti ai Ministerului Antreprenoriatului si Turismului a fost prezentă la Călărasi, pentru a verifica stadiul lucrărilor Portului Turistic pentru ambarcatiuni.

STADIUL LUCRĂRILOR
LA PORTUL TURISTIC

AFLĂ MAI MULTE

Trei canotori din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călărasi vor participa la prima competitie internatională majoră din acest an, respectiv la Campionatul European de Canotaj U19, care va avea loc la Varese, Italia, în perioada 20-22 mai.

TREI CANOTORI LA CAMPIONATUL
EUROPEAN DIN ITALIA

AFLĂ MAI MULTE

Senatorul social-democrat, Nicusor Cionoiu, a anuntat că o altă măsură a PSD, inclusă în pachetul “Sprijin pentru România”, a fost aprobat de Guvernul României. Conform acestei propuneri, costurile pentru transport vor scădea si se va diminua impactul negativ  al cresterii preturilor.

SCAD COSTURILE
PENTRU TRANSPORT

220520- SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ÎN GRECIA AFLĂ MAI MULTE

Un grup de 14 elevi si 2 cadre didactice participă zilele acestea la un schimb de experientă în Grecia în cadrul unui Program Erasmus+ ”Connected by the sea”.

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ
ÎN GRECIA

220520- ATELIER DE DESEN DE ZIUA COPILULUI AFLĂ MAI MULTE

De ziua lor, copiii se pot bucura de vizitarea gratuită a expozitiilor organizate la toate cele trei sectii ale muzeului unde vor descoperi lucruri minunate. În cadrul Atelierului de desen, organizat în cadrul sectiei amintite, copiii vor fi încurajati să astearnă pe hârtie, desene cât mai viu colorate.

ATELIER DE DESEN
DE ZIUA COPILULUI

220520- POMPIERII PREZENȚI LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ AFLĂ MAI MULTE

Pompierii militari călărăseni au fost prezenti la “Bursa Generală a Locurilor de Muncă” unde a prezentat tinerilor din Călărasi oferta educationala a I.G.S.U. Actiunea s-a desfăsurat în municipiul Călărasi, în Foaierul Centrului Cultural Judetean „Barbu Stirbei” Călărasi.

POMPIERII PREZENȚI LA
BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

220601- POMPIERII ALĂTURI DE COPII AFLĂ MAI MULTE

Pompierii militari călărăseni sunt alături de cei mici de ziua lor si le promit multe surprize în Parcul Dumbrava din municipiul Călărasi si în zona Casei de Cultură si a Parcului Mare din municipiul Olteniţa.

POMPIERII MILITARI
ALĂTURI DE COPII

220601- CADOU DE ZIUA COPILULUI AFLĂ MAI MULTE

Trei canotori din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călărasi vor participa la prima competitie internatională majoră din acest an, respectiv la Campionatul European de Canotaj U19, care va avea loc la Varese, Italia, în perioada 20-22 mai.

CADOU DE
ZIUA COPILULUI

220601- ÎN VIZITĂ LA PALATUL PARLAMENTULUI AFLĂ MAI MULTE

Elevii Scolii Gimnaziale Nr.1 Sărulesti Gară au fost, de această dată, distinsii oaspeti ai legislativului României. Am schimbat păreri, ei au întrebat, eu am răspuns, apoi au intrat rapid în rol, au profitat de moment si au început să propună multe idei bune si îndrăznete.

ÎN VIZITĂ LA
PALATUL PARLAMENTULUI

220602- ZIUA EROILOR ȘI ÎNĂLȚAREA DOMNULUI, MARCATE ÎN COMUNA VÎLCELELE AFLĂ MAI MULTE

Comuna Vîlcelele a sărbătorit, astăzi, Ziua Eroilor si Înăltarea Domnului. La festivitate au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean Călărasi, Vasile Iliută, subprefectii judetului, Eugen Ilie si Virgiliu Diaconu, dar si alti reprezentanti ai institutiilor călărăsene.

ZIUA EROILOR
ÎN COMUNA VÎLCELELE

220602- ZIUA EROILOR COMEMORATĂ ÎN CĂLĂRAȘI AFLĂ MAI MULTE

Ziua Eroilor este asociată Înăltării Domnului, ambele sărbătorite la 40 de zile de la Paste. Ziua Eroilor este sărbătoare natională în România pentru comemorarea bărbatilor si femeilor care si-au pierdut viata pe fronturile de luptă

ZIUA EROILOR
COMEMORATĂ ÎN CĂLĂRAȘI

220602- S-A DESCHIS AGRIPLANTA, CEA MAI MARE EXPOZIȚIE AGRICOLĂ, LA FUNDULEA AFLĂ MAI MULTE

Expozitia AgriPlanta RomAgroTec s-a deschis astăzi, 2 iunie 2022. Ea se desfăsoară la Fundulea, în judetul Călărasi, si va putea fi vizitată de doritori până pe 5 iunie a.c., inclusiv.

AGRIPLANTA, EXPOZIȚIE
AGRICOLĂ,LA FUNDULEA

Cupa Satelor, scouting în mediul rural

Etapa de autorecenzare s-a prelungit

220519- TURNEUL FINAL LA CUPA SATELOR220519- 125.000 DE PERSOANE AUTORECENZATE

Plevna devine stradă cu sens unic de circulatie

Caravana Educatiei s-a oprit si la Călărasi!

220520- PLEVNA DEVINE STRADĂ CU SENS UNIC220520- CARAVANA EDUCAȚIEI A AJUNS ÎN CĂLĂRAȘI

Voluntariat pentru comunitate

Lansare de carte “Eu sunt Maia”

220519- VOLUNTARIAT ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII220601- EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE ÎN CĂLĂRAȘI

Ministrul Agriculturii, prezent la Agriplanta

Cros National de Ziua Olimpica

220602- MINISTRUL AGRICULTURII, ADRIAN CHESNOIU A FOST PREZENT LA AGRIPLANTA220604-CROS NAȚIONAL LA CĂLĂRAȘI DE “ZIUA OLIMPICĂ”

Alte stiri locale