© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferinte de presă
Comunicate de presă Contact

În vederea prevenirii oricăror fapte care pot deturna caracterul pașnic al protestelor, Jandarmeria Călărași are constituite echipe de dialog care vor relaționa direct cu persoanele ce au ales să protesteze, iar în acest sens le recomandăm să apeleze cu încredere la jandarmii aflați în dispozitiv și la echipele de dialog.

21-0401 Jandarmerie - Precizari protest

Munca, domeniul esențial în promisa “revenire la normalitate” este guvernată absolut haotic.

Promisiuni, contraziceri și orice altceva decât un cadru normal pentru desfășurarea activităților. Și de aici rezultă multă nemulțumire.

Fondurile din Planul Național de Redresare și Reziliență pot fi alocate unor situații special și nu cheltuite pentru diverse “consultanțe”.

21-0414 Declaratie Politică - Constantin Bîrcă Contact 210302- De Dragobete, iubește Românește! 210330- 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România 210430- Acțiuni PSD în Săptămâna Mare 210430- Acțiuni PSD în Săptămâna Mare

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2020, mai multe persoane ar fi declarat în fals activitatea desfășurată și ar fi primit, fără drept, indemnizații pentru drepturile de autor în perioada stării de urgență/alertă.

210506- Percheziții în județul Călărași

Începând  din 8 mai, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare, fără programare.

210506- Liber la vaccinare Stiri Locale Stiri Locale

Traficul este deviat de pe sensul CT-B pe sensul B-CT unde se desfășoară în ambele sensuri, pe cîte o bandă de mers, pe sectorul cuprins între km 71+500 - 64+700 (Lehliu – Drajna Nouă, județul Călărași).

210506- Restricții pe Autostrada Soarelui

Deputatul spune că reprezentanții PSD au depus o listă cu investiții care nu a reușit însă să obțină votul necesar în ședința de consiliu. Investițiile urmau a fi realizate din excedentul bugetar al localității, în valoare de un milion de euro.

210507- Coarnă a semnalat probleme la Budești Stiri Locale Stiri Locale
21-0427 Filme la Cinema 3D