© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferinte de presă
Comunicate de presă Contact

Tech Teach League - noi metode de predare pentru profesorii din liceele tehnice


Programul ajută profesorii să aibă acces la noi metode de predare și de relaționare cu noile generații de elevi. Gândit de „Școala de Valori”, organizație non-guvernamentală specializată în educație și finanțat de TenarisSilcotub.

20-1222 Tech Teach League

Exponatul lunii Ianuarie


Altarul miniatural a fost descoperit într-o locuință sanctuar în ultimul nivel Boian- Giulești de la Gălățui - Movila Berzei, în cadrul cercetărilor sistematice din campania arheologică a anului 1982.

Piesa este din lut ars, de culoare galben - cărămizie, prelucrat cu mâna și decorat cu motive unghiulare excizate, încrustate cu pastă albă.

21-0106 Exponatul lunii Ianuarie Contact 201221- Salonul anual de Artă 201226- Salonul de Artă Contemporană 210107- Obiectivul CSM: prima medalie olimpică 210113- Dulce: Avem nevoie de infrastructură

De la începutul epidemiei și până la momentul de față, la nivelul județului Călărași, au fost confirmate pozitiv 6713 persoane, dintre acestea:  499 sunt active în momentul de față și 748 de persoane au fost declarate vindecate.

210113- Călărășeni, vindecați de Covid-19

Laboratorul de analize din cadrul Spitalului Județean de Urgență ‘Dr Pompei Samarian’ Călărași efectuează, în acest moment, testare RT-PCR, gratuit pentru bolnavii cronici cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

210113- Testare cu bilet de trimitere Stiri Locale Stiri Locale

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere, o persoană fiind de reținută pentru 24 de ore, ulterior urmând a fi prezentată Tribunalului Călărași cu propunerea de arestare preventivă.

210113- Percheziții la persoane bănuite de proxenetism

Deputatul Dumitru Coarnă, secretar de stat în Comisia de Apărare, a vorbit despre activitatea derulată în cadrul comisiei și problemele identificate în urma discuțiilor purtate cu cetățenii în comunele județului Călărași.

210114- Deputatul Coarnă își prezintă activitatea Stiri Locale Stiri Locale