© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Știri Locale Emisiuni Conferințe de presă
Diverse - Conferințe de presă Consiliul Județean - Conferințe de presă 210706- Ziua Dunării 210713- Performanțe sportive la CSS Călărași Contact 210712- Conferință de presă comună a CJ și Primăria Călărași 210730- Clarificări despre majorarea tarifului la apă 210804- Finanțare mai mare de la CAS 210805- Ședinţa Consiliului Local Călăraşi

Combinatul siderurgic Donalam se implica in continuare in furnizarea echipamentelor medicale pentru gestionarea pandemiei. Un analizor Real Time PCR in valoare de peste 20.000 euro, a fost donat Spitalului Judetean Calarasi.

Este un program care ajută profesorii să aibă acces la noi metode de predare și de relaționare cu noile generații de elevi. Programul se derulează pe tot parcursul anului școlar 2020/2021.

În urma măsurilor de reducere a termenelor și, implicit de optimizare a fluxurilor de corespondență, procesul de comunicare externă prin corespondență a înregistrat îmbunătățiri semnificative. Astfel, termenul mediu de răspuns a ajuns la 3,9 zile.

Instituția Prefectului – jud. Călărași, prin SPCRPV Călărași, colectează anual o cantitate de aproximati 3000 kg deșeuri de aluminiu, rezultate în urma confecționării, abandonări….

Românii și-au pus mari speranțe în fondurile europene în valoare de 40 de miliarde alocate prin programul de reziliență după COVID.

Din păcate, Comisia Europeană a avut o serie de obiecții față de proiectele prezentate de oficialii noștri. Au fost respinse mai multe proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență, printre care fondurile pentru sistemul de irigații.

21-0513 Declaratie Politică - Constantin Bîrcă

Acest proiect urmărește câteva obiective importante:

  • Cunoaşterea patrimoniului muzeal arheologic descoperit la Dunărea de Jos.
  •  Cunoaşterea principalelor situri arheologice din judeţul Călăraşi.
  •  Înţelegerea necesității protejării, conservării şi valorificării patrimoniului muzeal.


21-0706 Școala de Vară la Muzeul Dunării de Jos
Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)
21-0806 Filme la Cinema 3D Contact