ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Direcția de Asistență Socială Călărași, prin Serviciul pentru persoane aflate în situații de

risc – Cantina de ajutor social, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a pregătit și distribuit, ieri, 1 mai, un meniu tradițional pentru Sărbătorile Pascale, pentru cei 127 de beneficiari.


Hrană a fost distribuită pentru o săptămână, 30 aprilie – 6 mai, iar meniul a cuprins ciorbă de miel și stufat cu carne de miel, ouă roșii, cozonac, carne pui, mezeluri, conserve carne și legume, orez , făină, ulei, lactate, dulciuri și suc.


Din cei 127 de beneficiari, 102 sunt copii în vârstă de până la 18 ani, patru persoane care au împlinit vârsta de pensionare și sunt lipsite de venituri, trei pensionari, cinci beneficiari încadrați în grad de handicap, două persoane invalide sau bolnave cronic, două persoane care, temporar, nu au realizat venituri au beneficiat de serviciile cantinelor de ajutor social, pe o perioadă de 90 de zile pe an și nouă persoane beneficiare de Venit Minim de Incluziune”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Călărași.


De asemenea, cantina de ajutor social a distribuit, gratuit, cu autoutilitara din dotare, hrana la domiciliu celor 26 de persoane nedeplasabile. Totodată, de același meniu se bucură și beneficiază persoanele cazate în cadrul Adăpostului de urgență pe timp de noapte.

MENIU DE PAȘTE, LA CANTINA
DE AJUTOR SOCIAL CĂLĂRAȘI

02 mai 2024