ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Partidul Social Democrat Călărași a depus joi, 17 octombrie a.c.,

la Biroul Electoral Județean, dosarele pentru alegerile de pe 1 decembrie. Depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Județean a fost urmată de o conferință de presă.

În cadrul conferinței, Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, a declarat ca este încrezător în capacitatea candidaților de a aduce plusvaloare județului Călărași prin prezența acestora în Parlamentul României.


Am venit în fața dumneavoastră cu acei oameni care și-au asumat să își depună candidaturile pentru a câștiga un loc în Parlamentul României. Și pe 24 noiembrie avem nevoie de votul cetățenilor județului Călărași pentru a intra în turul 2 al prezidențialelor.

De asemenea, și pe 1 decembrie, vrem să contăm pe călărășeni și pe încrederea acestora. Ne dorim ca pe 8 decembrie să câștigăm cel de-al doilea tur al prezidențialelor și astfel să putem avea un președinte social-democrat competent”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


Pentru Camera Deputaților, Organizația Județeană condusă de Vasile Iliuță, l-a validat pe Ion Samoilă în fruntea listei. Actualul secretar general al Partidului Social Democrat Călărași este unul dintre cel mai longevivi politicieni din cadrul formațiunii politice.

Am onoarea de a deschide lista pentru Camera Deputaților și vreau să mulțumesc Organizației Județene pentru masiva susținere arătată în Consiliul Politic Județean. Vreau să fac o promisiune către cei prezenți.

Voi rămâne același om și voi face tot ceea ce este posibil și ține de mine pentru a fi aproape de primari și de județul Călărași”, a mai spus Ion Samoilă, candidat la Camera Deputaților.


Pe locul al doilea se regăsește Constantin Bîrcă, actual deputat. Acesta este urmat de Sorinel Vrăjitoru, Mirela Tache, Violeta Mușat și Niculae Aurel.

Suntem o echipă unită, responsabilă,o echipă care a făcut promisiuni și în 2020 și, după cum știți, ne-am ținut de cuvânt. Am realizat ceea ce am spus și astăzi suntem în fața dumneavoastră pentru a face un nou angajament pentru viitor.

Noi, cei care vom ajunge în Parlament, trebuie să ducem glasul călărășenilor în instituției și să ne asigurăm că există bani suficienți pentru investiții”, a declarat Constantin Bîrcă, candidat la Camera Deputaților.


Lista pentru Senatul României este deschisă de Daniela Mihai, actuala directoare a Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călărași.

Cu o experiență de peste 20 de ani în câmpul muncii, candidata pentru funcția de senator a fost, pe rând, directoarea unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din România, manager al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian”, activând pentru câțiva ani și în domeniul privat.

Este o zi importantă, o zi de bun augur pentru județul Călărași, o zi în care Partidul Social Democrat vin cu oamenii săi pentru a-i arăta cetățenilor. Sunt membru al echipei Iliuță din 2018, lucrez în cadrul Direcției de Dezvoltare a județului Călărași și în fiecare zi implementăm împreună obiectivele care sunt stabilite în strategia de dezvoltare a județului.

Prin funcția de senator, eu, ca economist, voi face tot posibilul pentru a realiza obiectivele strategice mult mai importante pentru județ și pentru țară.

Când vorbim despre o perioadă de 10 ani, vorbim despre o economie a României predictibilă pentru creșterea nivelului de trai”, a precizat Daniela Mihai, candidat la Senatul României.


Aceasta este urmată de Bogdan Mihai, vicepreședintele Partidului Social Democrat și actualul administrator public al județului Călărași. La nivelul județului, Bogdan Mihai este cunoscut pentru implicarea în proiectele privind domeniul sanitar.

Astăzi, la PSD Călărași, vorbim despre unitate. Candidații noștri sunt născuți în Călărași. Cred că a venit timpul să validăm, prin pozițiile pe care le vom ocupa, oameni care au un trecut cu obiective realizate.

Politică fără realizări și fără obiective realizate este zero”, a adăugat Bogdan Mihai, candidat la Senatul României.


Locul trei este ocupat de Laura Munteanu, reprezentanta zonei Oltenița, în timp ce pe locul patru se află Cristian Marin, actualul manager al Spitalului de Psihiatrie “Săpunari”.

PSD A DEPUS CANDIDATURILE
PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI

17 octombrie 2024