ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Candidații Partidului Forța Dreptei Călărași și-au depus candidaturile pentru

alegerile din 1 decembrie. Conducerea organizației județene, alături de susținători, s-a prezentat la Biroul Electoral Județean din Călărași, intenționând ca deputații și senatorii aleși de călărășeni să producă schimbări benefice.


În discursul ei, liberala Camelia Dăscălescu a adus în prim-plan câteva dintre obiectivele formațiunii politice din care face parte, precum și dorința candidaților la alegerile parlamentare de a continua proiectul “Călărașiul renaște”.


Am depus listele de candidați pentru Parlament din partea Alianței Forțelor de Dreapta. Suntem liberalii adevărați, liberalii care nu au trădat. Cred în continuare în proiectul Călărașiul Renaște.

Acest Călărași poate să renască doar dacă cetățenii vor vota altfel de oameni. În partidul nostru se promovează meritocrația”, a declarat Camelia Dăscălescu, vicepreședinte BPJ al Forței Drepte.


Dan Vasile, președintele Filialei Călărași, a fost și el prezent la depunerea candidaturilor, precizând interesul formațiunii politice conduse de Ludovic Orban pentru educație, sănătate și infrastructură.

FORȚA DREPTEI CĂLĂRAȘI A DEPUS
CANDIDATURILE PENTRU ALEGERI

16 octombrie 2024