ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Potrivit lui Vasile Iliuță, la alegerile parlamentare, Partidul Național Liberal

riscă să rămână cu un singur deputat dacă cei de la conducerea formațiunii politice nu vor lua măsuri.

Soluția vine din partea președintelui Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, acesta fiind de părere că propunerea lui Mircea Man pentru funcția de senator este salvarea colegilor de la Coaliție.


Cunoscându-l pe Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, și pe Bode Lucian, secretarul general, am ținut să îi contactez și să le transmit că o variantă pentru a putea lua senatori la Călărași este Mircea Man.

Mircea Man a ajutat și primarii PSD și primarii PNL, iar dumnealui este singurul om care ar putea câștiga mandatul de senator. Dacă nu se câștiga mandatul de senator, eu totuși mi-am făcut datoria de a aduce un partener cu experiență.

Mircea Man este omul care ar putea salva Partidul Național Liberal la Călărași. Vreau să transmit un semnal: dacă Mircea Man nu va fi senator de Călărași, Partidul Național Liberal va avea un singur deputat”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


După spusele lui Vasile Iliuță, fostul parlamentar a declarat că ar fi onorat să revină în corpul legislativ.

Sunt onorat, dar ceea ce fac la Călărași, am făcut în 30 de județe. Acolo unde suntem solicitați, noi mergem. Sigur că județul Călărași, prin prietenia care ne leagă și fiind aproape de București, am reușit să venim mai des.

Mai mult, am venit la primari care știau de ce ne cheamă și aveau lecțiile foarte bine învățate. Sigur că mă onorează o propunere de a candida din partea Partidului Național Liberal.

În ceea ce mă privește, credeți-mă că 16 ani am reprezentat Maramureșul în Parlamentul României, deci pentru mine nu este un obiectiv să candidez, dar oriunde mi-ar cere Partidul Național Liberal să ajut, aș fi acolo”, a conchis Mircea Man.

VASILE ILIUȚĂ: MIRCEA MAN AR
PUTEA SALVA PNL LA CĂLĂRAȘI

04 octombrie 2024