ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, a transmis un mesaj plin de inspirație studenților

de la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc recent. Într-o postare pe Facebook, acesta a subliniat importanța investiției în educație, considerând-o “cea mai sigură și constantă investiție” în viitorul județului.


M-a bucurat să am ocazia să fiu prezent în fața studenților entuziasmați de începerea unui nou ciclu universitar.

Le-am transmis un mesaj de încurajare, având certitudinea că viitorul acestui județ este în mâini bune”, a declarat Iliuță. Președintele PSD Călărași a evidențiat preocupările studenților pentru mediu și agricultura viitorului, subliniind faptul că tinerii sunt conștienți de necesitatea adaptării agriculturii la noile tehnologii, precum dronele și inteligența artificială.


În acest context, Iliuță a punctat că eradicarea foametei și dezvoltarea unei agriculturi sustenabile sunt teme centrale pentru generația actuală de studenți.

“Cercetarea și inovația sunt esențiale pentru dezvoltarea unei agriculturi reziliente”, a adăugat acesta, încurajând tinerii să își valorifice cunoștințele și abilitățile pentru a face față provocărilor actuale și viitoare.


De asemenea, Iliuță a salutat prezența unor personalități importante în domeniu, cum ar fi Dumitru-Daniel Botănoiu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului și expert în agricultură, precum și pe Marius Micu, decan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală, și pe Daniela Crețu, directorul facultății, pe care i-a numit “inima acestui pol educațional județean”.


În final, Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, a urat studenților un an universitar plin de succese și satisfacții, încurajându-i să își atingă potențialul intelectual și să contribuie activ la dezvoltarea comunității locale.

Fiecare dintre voi are puterea de a schimba lucrurile în bine. Folosiți-vă de educație ca de un instrument pentru a construi un viitor mai bun”, a conchis Iliuță.

EDUCAȚIA, PILONUL DE BAZĂ PENTRU
UN VIITOR SUSTENABIL ÎN CĂLĂRAȘI

02 octombrie 2024