ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Călărași din mandatul 2020-2024

a fost marcată de un moment surprinzător al președintelui Vasile Iliuță. Acesta a ținut să le mulțumească consilierilor județeni și celor doi vicepreședinți pentru colaborarea din ultimii patru ani și le-a oferit acestora o plachetă în semn de apreciere.


Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce s-a întâmplat în județul Călărași. Mandatul 2020-2024 a fost mai înfloritor decât a fost cel din 2016-2020, pentru că au fost mai multe investiții, mai multe zone de finanțare europene și naționale am putut să accesăm pentru județul Călărași.

Să mulțumesc și colectivului Consiliului Județean pentru aportul pe care și l-au adus: Direcția de Dezvoltare, Direcția Tehnică, Direcția Economică, Direcția Juridică, toți care au făcut parte din colectivul executivului Consiliului Județean”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Rând pe rând, consilierii județeni și cei doi vicepreședinți și-au primit plachetele, iar unii dintre ei au adresat câteva cuvinte la final de mandat.

Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care al conlucrat și să vă urez o misiune mult mai ușoară cu următoarea componență a Consiliului Județean.

Urez succes, fermitate și inspirație în tot ceea ce faceți”, a spus Răzvan Meseșanu, consilier județean Pro România.


Pentru că este ultima ședință la care particip în calitate de vicepreședinte, vreau să mulțumesc tuturor consilierilor județeni, să le mulțumesc în special consilierilor județeni PSD care pe 2 noiembrie 2020 mi-au acordat această încredere și vă mulțumesc tare mult.

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Consiliul Județean de la care am învățat foarte multe lucruri și cu siguranță acest mandat în executivul Consiliului Județean mă va ajuta în mandatul viitor de primar al municipiului Oltenița”, a declarat Mihăiță Beștea, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași.


La rândul său, și Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași reales pe 9 iunie, a primit o plachetă din partea colegilor.

Dacă toți dintre noi am primit câte o plachetă, cred că și domnul președinte trebuie să primească din partea noastră și să îi mulțumim pentru acest mandat, pentru ce am făcut, pentru lucrurile bune și sperăm în continuare să facem lucruri bune, să dezvoltăm Călărașiul”, a precizat Ion Samoilă, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași.


Din componența viitorului Consiliu Județean Călărași vor face parte 17 consilieri PSD, nouă din partea PNL și patru consilieri AUR.

GEST DE APRECIERE
PENTRU CONSILIERII JUDEȚENI

26 septembrie 2024