ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În perioada 21 – 22 septembrie 2024, Primăria și Consiliul Local Municipal

organizează Zilele Municipiului Călărași, marcând 429 de ani de atestare documentară. Evenimentul se va desfășura în zona centrală a municipiului și va include diverse activități culturale, comerciale și de divertisment.


Pentru a asigura buna desfășurare a activităților comerciale și de divertisment, Primăria a decis întreruperea circulației pe mai multe artere importante ale municipiului, după cum urmează:


Pe durata manifestărilor, accesul autovehiculelor va fi permis pe tronsoanele de drum afectate doar pentru aprovizionare și doar până în jurul orei 17:00. După acest interval, circulația va fi restricționată complet pentru a permite desfășurarea în siguranță a evenimentului.


De asemenea, traseul autobuzelor va suferi modificări pentru a evita blocajele în zona centrală.

Noul traseu va fi: – CSC – Str. Prel. București – 5 Călărași – Str. Progresul – Str. Eroilor (stație Tribunal) – Str. Eroilor – B-dul Republicii (stație zona Bălan) – B-dul Republicii (stație Penny 3) – B-dul Republicii (stație I.L. Caragiale) – B-dul Republicii (stație str. Șantierului – zona Ostrovit) – B-dul Republicii – Str. București (ISU) – Modelu.


Aceste măsuri au fost luate pentru a asigura o desfășurare optimă a evenimentului și pentru a minimiza disconfortul creat de modificările în circulația rutieră.

Participanții sunt rugați să respecte indicațiile autorităților și să folosească rutele alternative disponibile.


RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN
PERIOADA 19-23 SEPTEMBRIE 2024

19 septembrie 2024