ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Cursa pentru alegerile parlamentare a început și la Călărași, iar, în acest

context, luni, 16 septembrie a.c., Mirela Tache și-a anunțat intenția de a figura pe listele electorale.


Într-o postare pe rețelele de socializare, social-democrata și-a făcut publică dorința de a intra în Parlamentul României, aceasta subliniând importanța promovării femeilor în funcțiile importante din Stat.


Sunt bucuroasă să vă anunț că m-am înscris în competiția internă pentru listele parlamentare.

Aceasta este o oportunitate de a aduce vocea noastră, a tuturor femeilor din Călărași, chiar la cele mai înalte niveluri de decizie”, a declarat Andreea Mirela Tache, președinta Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate Călărași.


În prezent, Mirela Tache ocupă funcția de director al cabinetului directorului general și, în același timp, în aria politică, aceasta este președinta Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate Călărași din septembrie 2023.


Listele membrilor Partidului Social Democrat care vor candida pentru funcțiile de deputat și senator încă nu sunt definitivate, însă, în mediul public, circulă zvonuri cu privire la politicienii aleși de formațiunea politică condusă de Vasile Iliuță.


Alegerile parlamentare vor începe pe 30 noiembrie pentru românii de peste hotare, în timp ce, pe teritoriul României, secțiile de votare se vor deschide pe 1 decembrie a.c. la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00

A.TACHE, DIN PSD CĂLĂRAȘI
PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

16 septembrie 2024