ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În perioada 14-15 septembrie, Asociația Retromobil Club România,

în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași, a organizat un eveniment spectaculos, dedicat pasionaților de mașini de epocă – „Călărași Clasic Car 2024”.

Acesta a reunit aproximativ 60 de autovehicule clasice, adevărate bijuterii pe patru roți, care au fost expuse publicului larg, oferind ocazia unică de a admira capodoperele motorizate ale membrilor Retromobil.


Programul evenimentului a debutat sâmbătă, 14 septembrie, cu o paradă impresionantă a automobilelor pe străzile municipiului. Între orele 10.00 și 11.30, mașinile au defilat, plecând din parcarea BRICO DEPOT, oferind spectatorilor o priveliște de neuitat, și au încheiat traseul în zona pietonală a Centrului.

Publicul a avut apoi ocazia să se apropie de aceste vehicule de colecție, în cadrul expoziției desfășurate pe platoul din fața Prefecturii, începând cu ora 11.30.


Pe lângă parada și expoziția statică, evenimentul a inclus și un traseu detaliat, ghidat de road book, care a început la ora 16.00. Această activitate a oferit participanților o experiență deosebită, implicând nu doar frumusețea estetică a mașinilor, ci și provocarea unui traseu atent pregătit.


Weekendul s-a încheiat în mod festiv duminică, 15 septembrie, cu premierea celor mai impresionante automobile și a participanților, ceremonia având loc la ora 11.00. „Călărași Clasic Car 2024” a reușit să aducă împreună pasionații de mașini de epocă și să ofere locuitorilor din Călărași un spectacol memorabil, punând în valoare istoria și frumusețea vehiculelor clasice.


Acest eveniment a consolidat legătura dintre comunitatea locală și cultura automobilistică, transformând Călărașiul într-un punct de atracție pentru iubitorii de vehicule istorice din întreaga țară.

CĂLĂRAȘI CLASIC
CAR 2024

16 septembrie 2024