ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Însoțit de întreaga echipă a Organizației Județene a Partidului Social Democrat

Călărași, Laurențiu State a depus vineri, 13 septembrie a.c., jurământul de numire în funcție în sistem videoconferință.


Multumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată în această zi. Promit că nu vă voi dezamăgi! Voi fi un om așa cum am fost până acum: un om corect, aplicat și serios”, a declarat Laurențiu State, subprefectul județului Călărași.


Subprefectul Laurențiu State a fost numit în funcţie printr-o hotărâre adoptată miercuri, 11 septembrie a.c., în cadrul şedinţei de Guvern. După mai bine de două luni de la demisia fostului subprefect, astăzi, Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași, și-a arătat aprecierea pentru colegul său.


Astăzi, Laurențiu State a fost numit în funcția de subprefect al județului Călărași. Dumnealui îl înlocuiește pe Ionuț Stan.

Îți mulțumim Ionuț Stan pentru ceea ce ai făcut într-o perioadă destul de dificilă pentru Partidul Social Democrat. Am doar cuvinte de laudă la adresa ta”, a precizat Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași.


Fostul consilier județean și director al Ecoaqua SA, sucursala Oltenița, are o experiență bogată în politica și administrația din municipiul Oltenița. Mihăiță Beștea, câștigătorul alegerilor locale din 9 iunie a.c., a reconfirmat importanța oltenițenilor la nivel județean.


Pentru Oltenița, numirea lui Laurențiu State în această funcție importantă înseamnă recunoașterea meritelor oltenițenilor. Învestirea domnului Laurențiu State demonstrează că oltenițenii sunt capabili să dea cadre care să ajungă pe astfel de poziții. Am mare încredere în dumnealui.

Sunt convins că are experiența și aptitudinile necesare pentru a duce la bun sfârșit acest mandat și pentru a aduce plusvaloare acestei instituții”, a conchis Mihăiță Beștea, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Oltenița și câștigătorul alegerilor locale de pe 9 iunie a.c.


Tot astăzi, Laurențiu State a participat la primul eveniment în calitate de subprefect al județului Călărași. Însoțit de Valentin Deculescu, prefectul județului Călărași, și Virgiliu Diaconu, subprefect, oltenițeanul a fost alături de pompierii militari călărășeni la aniversarea acestora.

LAURENȚIU STATE, ÎNVESTIT
ÎN FUNCȚIA DE SUBPREFECT

13 septembrie 2024