ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Campania de semnături pentru alegerile prezidențiale a debutat

 în dimineața zilei de 11 septembrie a.c. pe platoul din fața Primăriei Municipiului Călărași.

Însoțit de colegii de breazlă, Ion Samoilă, secretarul general al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, a declarat că Marcel Ciolacu, candidatul desemnat de social democrați pentru funcția de președinte al României, este președintele pe care toți românii și-l doresc.

Este un român obișnuit și își dorește să fie aproape de oameni și pentru oameni […]

După 20 de ani de guvernare și președinte de dreapta, cred că a venit momentul să avem un președinte de stânga și sunt convins că Marcel Ciolacu este președintele pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat Ion Samoilă, secretarul general al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


În zilele ce urmează, cetățenii vor primi din partea Partidului Social Democrat liste de semnături pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc 24 noiembrie și 8 decembrie.


Nu avem un target, dar, cu siguranță, sunt convins că, așa cum ne-am mobilizat de fiecare dată, și acum vom strânge un număr suficient de semnături astfel încât susținerea lui Marcel Ciolacu să fie una de amploare”, a adăugat aceeași sursă menționată anterior.


Pentru început, Partidul Social Democrat a amplasat un cort pe platoul din fața Primăriei Municipiului Călărași, urmând ca în zilele următoare numărul corturilor să se mărească. Toate acestea vor fi amplasate în locații cu vizibilitate sporită și public numeros.


Cetățenii ar trebui să voteze Partidul Social Democrat mergând pe un istoric, un istoric al realizărilor, un istoric al lucrurilor bune care s-au făcut și al proiectelor care, într-adevăr, vor prinde contur.

Realitatea este că, până în acest moment, Partidul Social Democrat este singurul care a transpus orice idee în realitate și acest lucru se vede comparativ cu alte guverne care au eșuat”, a precizat Bogdan Mihai, vicepreședintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


Alături de conducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași a fost și Marius Dulce care a ținut să își arate admirația pentru actualul presedinte al social democraților.


Violeta Mușat, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Daniela Mihai, Ruxandra Bîrcă, Ionescu Laurențiu-Dan, Cristian Marin, Marius Sbârcea, precum și Gabriel Costea a completat echipa social democrată la strângerea semnăturilor.



STRÂNGERE DE SEMNĂTURI
PENTRU MARCEL CIOLACU

11 septembrie 2024