ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Emoțiile au cuprins astăzi străzile și toate instituțiile de învățământ din Călărași,

unde s-a dat startul unui nou an școlar. Fiecare zâmbet, fiecare lacrimă, fiecare îmbrățișare au creat un tablou vibrant al reîntâlnirii între elevi, părinți și cadre didactice.


În aceste momentele speciale reprezentanții PSD Călărași din parlamentul româniei au celebrat semnificația acestei zile.

Un nou an școlar începe, plin de speranțe, emoții și noi provocări! O nouă călătorie plină de învățare, prietenii și momente de neuitat! Fie că sunteți elevi, părinți sau profesori, acesta este un moment de noi începuturi și oportunități de dezvoltare.

Dragi profesori, dumneavoastră aveți o misiune extrem de importantă: să îi educați pe acești tineri frumoși și să îi modelați pentru viitor. Vă îndemn să aveți răbdare să îi cunoașteți, să descoperiți potențialul fiecăruia și să îi îndrumați spre performanță.

Dragi elevi, vă doresc să pășiți cu entuziasm în această nouă aventură, să vă bucurați de fiecare zi și să faceți din acest an unul memorabil! Să citiți, să comunicați, să vă urmați pasiunile și să credeți în puterile voastre.

Mult succes tuturor în noul an școlar!” a spus senatorul PSD Nicușor Cionoiu.


Și deputatul PSD Constantin Bîrcă a transmis un mesaj elevilor, părinților și cadrelor didactice.

Un nou început, un nou an școlar!

Dragi elevi, părinți și profesori,

Astăzi, clopoțelul a sunat din nou, marcând nu doar o nouă etapă în educație, ci și o oportunitate de a ne dezvolta, de a crește împreună și de a construi un viitor mai bun pentru toți.

Sunt alături de voi și vă asigur că educația va rămâne o prioritate pentru mine și colegii mei din PSD. Doar prin investiții reale și prin sprijin constant putem oferi copiilor noștri un viitor mai bun, aici, acasă, în România.

Vă urez tuturor mult succes, sănătate și un an plin de realizări!

Educația este cheia viitorului nostru!” notează deputatul PSD Constantin Bîrcă.


La Școala Profesională Specială „Sfânta Maria”, emoțiile au dominat atmosfera curții, unde autorități locale și județene s-au reunit pentru a sprijini și a sărbători acest nou început.

Dorina Petcu, director al Școlii Profesionale Speciale “Sfânta Maria”, a subliniat importanța rădăcinilor educaționale și a oferit o perspectivă optimistă asupra noului traseu educațional:

Este un nou început cu emoții, dar știm că educația oferă rădăcini pentru stabilitate și aripi pentru dezvoltare.

Anul acesta începem un capitol nou, ca școală profesională specială, ce va oferi elevilor patru ani suplimentari de pregătire pentru dobândirea deprinderilor necesare pentru autonomie și integrare pe piața muncii.


La Școala Gimnazială “Mihai Viteazu”, elevii și-au îmbrățișat învățătoarele cu nerăbdare, iar la Școala “Mircea Vodă”, atmosfera a fost încărcată de bucurie, cu baloane colorate, flori și zâmbete largi. Copiii, părinții și cadrele didactice au trăit cu intensitate momentul revederii, îmbrățișările lungi și lacrimile de fericire fiind martorii unor clipe de neuitat.

Alina Lotrea, directorul Școlii “Mircea Vodă”, a adresat un mesaj plin de încurajare, subliniind valoarea emoțiilor și dedicației echipei sale: “Emoțiile vor fi aici în fiecare an, pentru că sunt emoții bune, pozitive. Vrem ca fiecare copil care pășește pe poarta școlii să se simtă întâmpinat cu căldură, iar noi ne străduim să îi învățăm să zboare.

BUCURIE, SPERANȚĂ ȘI
ÎNCREDERE ÎN EDUCAȚIE

09 septembrie 2024