ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Primarul comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, anunță că săptămâna aceasta a

ajuns cel de-al doilea transport de țeavă pentru realizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în localitate.

Până în acest moment nu au fost demarate lucrările, asta pentru că autorizația de construcție nu a fost încă emisă. Totuși, edilul spera ca în cel mai scurt timp să fie eliberat și acest document, astfel încât proiectul să fie demarat.


S-au făcut demersurile necesare pentru a intra cu documentația în CTC, în așa fel ca ANRE să emită autorizația de construcție către Distrigaz. Toate demersurile, cu părere de rău, nu le facem noi.

E o perioadă acum când toată lumea e în concedii, toată lumea e plecată și e foarte greu de rezolvat problema. Sperăm ca săptămâna viitoare să primim această autorizație pentru Distrigaz, în așa fel încât să se rezolve treaba și săptămâna viitoare să înceapă lucrările, într-adevăr”, a declarat Nicolae Râjnoveanu, primarul comunei Roseți.


Totodată, edilul a mai adăugat că tot săptămâna aceasta au mai fost obținute și ultimele două avize necesare pentru implementarea proiectului.


Am toată speranța că se vor mișca foarte repede. Am avut promisiunea certă că în șase luni de zile ei vor băga gaze în Roseți.

Dar acum ce să vă spun? Schimbările acestea ne cam dau peste cap și nu știu ce putem rezolva în două luni de zile. Dar sperăm să facem tot ce trebuie, ca noi să rezolvăm problemele”, a mai precizat Nicolae Râjnoveanu.


Proiectul de înființare a sistemului de distribuție a gazelor naturale din comuna Roseți are o valoare de aproximativ 50 de milioane de lei, iar contractul de finanțare a fost semnat luna trecută la Ministerul Dezvoltării.

TRANSPORT DE ȚEAVĂ PENTRU
REȚEAUA DE GAZE DIN ROSEȚI

09 august 2024