ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că Guvernul va aloca bani

pentru refacerea gazoductelor din Giurgiu, Vâlcea și cel dintre Mehedinți și Caraș-Severin. De asemenea, bani vor fi alocați și pentru restaurarea zonei de bifurcație a brațului Bala, de pe Dunăre.


Alocăm azi 500 de milioane de lei din Fondul de Mediu pentru modernizarea și extinderea rețelei de gaze naturale. Sunt trei gazoducte importante în Giurgiu, Vâlcea și, în special, cel dintre Mehedinți și Caraș-Severin.

Aprobăm indicatorii tehnico-economici și un buget de un miliard de lei pentru un obiectiv major pentru transportul naval pe Dunăre: restaurarea zonei de bifurcație a brațului Bala, un proiect ce vizează simultan și protejarea mediului”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.


De asemenea, premierul a mai precizat că Executivul va aloca fonduri și pentru ca bolnavii de cancer să aibă acces la servicii de radioterapie decontate.


În domeniul sănătății, aprobăm măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate. Îi ajutăm și pe tinerii care au nevoie de îngrijiri medicale și pacienții care au prescrise medicamente inovative.

Completăm și Programul național de îngrijiri paliative în unități cu paturi, la domiciliu și în ambulatoriu prin casele de asigurări de sănătate”, a mai spus Ciolacu.

INVENSTIȚII PENTRU SĂNĂTĂTE
ȘI MODERNIZAREA DE GAZODUCTE  

04 septembrie 2024