ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Primăria Municipiului Călărași organizează în perioada 21-22 septembrie o nouă ediție

a Zilelor Municipiului Călărași, un eveniment festiv dedicat locuitorilor orașului și nu numai. Evenimentul va avea loc pe platoul Primăriei Călărași și va începe în fiecare seară la ora 20:00, oferind două zile de spectacol, muzică și distracție.


Printre invitații speciali care vor urca pe scenă se numără artiști cunoscuți precum Conect-R, The Urs, Diana Matei și Taraful Cleante, și trupa Voltaj, care vor încânta publicul cu hiturile lor și momente artistice de excepție.

Evenimentul va fi completat de un program muzical variat cu DJ, menținut la înălțime de o atmosferă electrizantă, creată special pentru toate gusturile și vârstele.


Pe lângă concertele și spectacolele artistice, evenimentul va include și alte surprize plăcute pentru participanți. Cei mici vor avea parte de activități speciale dedicate lor, iar pentru amatorii de petreceri retro, Nostalgia Party promite să readucă atmosfera și muzica anilor trecuți.

Seara se va încheia într-o notă strălucitoare cu un spectaculos foc de artificii, care va lumina cerul deasupra orașului.


Zilele Municipiului Călărași 2024 se anunță a fi un eveniment plin de energie, emoție și momente de neuitat.

Primăria Municipiului Călărași invită toți cetățenii să participe și să se bucure de acest festival dedicat comunității.

SPECTACOLE, CONCERTE ȘI
SURPRIZE PE 21-22 SEPTEMBRIE

03 septembrie 2024