ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În prima zi de toamnă, Zoo Călărași își așteaptă vizitatorii cu programul de toamnă-

iarnă, fiind deschisă zilnic între orele 9:30 și 18:00.

După o vară plină de activități și vizitatori numeroși, grădina zoologică își continuă activitatea și în sezonul rece, pregătind surprize și experiențe unice pentru toți iubitorii de animale.


Un moment special este programat pentru 2 septembrie, când Nala va fi botezată într-o ceremonie dedicată, iar numele său va fi ales de câștigătoarea concursului recent organizat de Zoo. Aceasta este invitată să își ridice premiul direct de la grădina zoologică și să participe la evenimentul de botez, marcând astfel o zi deosebită atât pentru ea, cât și pentru Nala și vizitatori.


Zoo Călărași a fost un loc de atracție majoră în timpul verii, atrăgând mii de vizitatori dornici să descopere animalele și să participe la activitățile organizate.

Acum, cu noul program de toamnă-iarnă, grădina zoologică încurajează vizitatorii să se bucure în continuare de frumusețea și diversitatea speciilor, într-un cadru relaxant și educativ.


Pentru cei care nu au reușit să viziteze grădina zoologică în timpul verii, toamna oferă o oportunitate perfectă de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, explorând lumea fascinantă a animalelor în ritmul sezonului rece.

ZOO CĂLĂRAȘI
ÎN PRIMA ZI DE TOAMNĂ

01 septembrie 2024