ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Anunțul oficial al candidaturii pentru funcția de președinte al României a înainte de

congresul PSD, Marcel Ciolacu fiind votat candidatul PSD la alegerile din decembrie.


România are nevoie de stabilitate și echilibru. Românii au nevoie de siguranța că muncind pot avea un trai mai bun. Țara are nevoie de un președinte căruia îi pasă de toți românii. (...)

Am preluat președinția PSD într-un moment dificil și, împreună cu colegii mei, am reușit să recâștigăm încrederea oamenilor.

Am acceptat răspunderea de a fi prim-ministru într-unul dintre cele  mai complicate momente din istoria recentă. Și am reușit, alături de colegii mei din Guvern, să punem lucrurile în ordine” a declarat premierul Marcel Ciolacu în materialul de prezentare a candidaturii la alegerile prezidențiale din 2024.


Marcel Ciolacu a anunțat lansarea unei platforme program de dezvoltare a României, program prin care prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan folosit pentru a administra țara în următorii 4 ani.

Președintele PSD spune că Partidul Social Democrat este pregătit să își asume un nou proiect pentru România și să ofere românilor un model diferit de președinte.


Am schimbat din temelii acest partid. Ne-am regăsit calea pro-europeană. Am recâștigat respectul liderilor europeni. (...)

Am redevenit parteneri de dialog cu sindicatele și mediul de afaceri. (...) Am făcut aceste lucruri pentru că respectul și încrederea oamenilor sunt esențiale. (...)

Este momentul să fac un pas în față și să spun cu toată încrederea: DA, voi candida și voi câștiga președinția României! Da, după 20 de ani, România merită un președinte pentru toți!” a declarat Marcel Ciolacu.


Președintele PSD Călărași Vasile Iliuță, prezent la conferința de lansare a candidaturii pentru alegerile prezidențiale, a transmis:

Președintele Marcel Ciolacu a reușit să unească și să fortifice Partidul Social Democrat într-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere politic, iar faptul că guvernul pe care îl conduce a adus stabilitate socială, economică și administrativă îi evidențiază calitățile de lider realist și pragmatic.

Iată de ce eu, împreună cu Marius Dulce și întreaga echipă a PSD Călărași, îi acordăm susținerea totală pentru candidatura la funcția de Președinte al României.

Mult succes, domnule președinte Marcel Ciolacu!


Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, are viziunea și priceperea de a conduce România.

Țara cere stabilitate și continuarea proiectelor pentru binele nostru, al tuturor.

Politica social-democrată și măsurile adoptate de PSD au reprezentat mereu grijă față de oameni.

Participarea delegației județului Călărași la Congresul PSD înseamnă susținerea domnului președinte Marcel Ciolacu la prezidențiale și promisiunea de câștiga alegerile care vin.” a declarat Marius Dulce, primarul Municipiului Călărași.


Anul 2024 este primul an în care sunt organizate toate cele patru rânduri de alegeri, românii sunt chemați la vot pentru alegerile prezidențiale pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar pentru alegerile parlamentare pe 1 decembrie.

MARCEL CIOLACU, CANDIDAT
LA PREZINTENȚIALE 2024

26 august 2024