ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În perioada 1-8 septembrie se va desfășura, ca în fiecare an,

Târgul de Toamnă, eveniment organizat de Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe. Joi, 22 august, o parte dintre comercianți au primit deja spațiile, urmând ca aceștia să înceapă pregătirile.


Târgul de toamnă se apropie cu repeziciune, iar, în acest context, o echipă Canal SUD a stat de vorbă cu Vasile Manea, șef serviciu Piețe, pentru a vedea în ce stadiu sunt pregătirile din locația situată pe Prelungirea Dobrogei.


Ca în fiecare an, pentru buna desfășurare a evenimentului, Prelungirea Dobrogei va fi blocată de la strada Rocadei până la strada Turturelelor. Astfel, în contextul blocării circulației în zona respectivă, se vor desfășura activități comerciale cu mărfuri industriale.


Tarifele de anul acesta sunt aceleași. Primăria Municipiului Călărași a stabilit ca toți comercializanții să beneficieze de aceleași tarife, chiar dacă inflația a crescut.


Tot astăzi, comercianții stradali au intrat în posesia spațiilor, după ce a avut loc repartizarea locurilor, urmând ca cei din domeniul alimentației publice și firmele răspunzătoare de parcul de distracție să își preia spațiile în perioada imediat următoare.

AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU
TÂRGUL DE TOAMNĂ 2024

22 august 2024