ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Daniel Florea și-a anunțat, astăzi, demisia din funcția de președinte al Organizației

Județene Călărași a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dar și din grupul parlamentar al aceluiași partid. Daniel Florea a făcut anunțul pe o rețea de socializare și a lăsat de înțeles că decizia a venit în urma unor tensiuni în cadrul formațiunii politice.


Plec discret, pe ușa din față, așa cum am plecat și din PSD, din calitatea de președinte de organizație județeane, fără scandal și fără acuze”. Așa și-a început Daniel Florea mesajul, fără a oferi, însă, și alte detalii referitoare la plecarea sa din AUR.


Totuși, acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și le-a transmis că au suportul lui necondiționat.

În finalul mesajului, Daniel Florea a precizat că “valorile morale și cei șapte ani de acasă reprezintă cea mai valoroasă moștenire pe care o lăsăm copiilor noștri”.


Daniel Florea ocupa funcția de președinte al Organizației Județene Călărași a partidului AUR din luna februarie a acestui an, după ce fostul președinte, Dumitru Coarnă, și-a dat la rândul său demisia și a acuzat că formațiunea politică este “o mare păcăleală”.

Daniel Florea a candidat pe 9 iunie la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași din partea AUR și a ocupat locul trei, cu un procent de 9,94%.

DANIEL FLOREA A
DEMISIONAT DIN AUR

08 august 2024