ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Bogdan Mihai, administratorul public al județului, a adus mai multe

acuzații împotriva lui Eduard Grama, directorul Ecoaqua SA. La scurt timp, directorul Eduard Grama a oferit un drept la replică referitor la afirmațiile făcute în cadrul conferinței de presă de astăzi.


Reacția lui Eduard Grama nu a întârziat să apară, acesta respingând vehement acuzațiile și criticându-l dur pe Bogdan Mihai.


Bogdan Mihai acum ceva timp își pregătise valiza să plece spre Suceava. Se pare că a uitat demult cine l-a întors din drum. Eu n-am uitat!

Iar acum evaluează oamenii. Din pensionar e evaluator. Mie îmi place să mă bat în idei cu cineva care gândește cu propriul creier. Unii care sunt puși să mă atace, extensii ale unui pix care scrie din ce în ce mai slab, nu mă interesează.

Eu am câștigat un proiect gigant la Ecoaqua. Implementez proiectul în tot județul. Ducem apa și canalul peste tot! Legal și cu preț monitorizat de ANRSC.

Bogdan Mihai și când se laudă cu corpul de spital, tot la mine îi e gândul. Că și acel obiectiv e gândit de mine și de echipa de la CJ atunci când eram director. Director, nu coordonator. Om care își asumă o semnătură, nu povestitor.


Conflictul dintre Eduard Grama și Bogdan Mihai aduce în prim-plan tensiunile existente în administrația județeană, ridicând întrebări despre colaborarea și transparența în gestionarea proiectelor de interes public.

EDUARD GRAMA: “BOGDAN MIHAI,
EXTENSIA UNUI PIX”

01 august 2024