ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Organizația Județeană a PSD Călărași s-a întrunit, marți, în Conferința

Județeană de Alegeri pentru stabilirea delegaților care vor lua parte la Congresul Național PSD. Congresul va avea loc pe 24 august, la București, iar în cadrul acestuia urmează să fie aleasă conducerea partidului și să fie stabilit candidatul PSD la alegerile prezidențiale.


Conferința de la Călărași s-a desfășurat în Sala „Barbu Știrbei” și a adunat sute de membri PSD din tot județul. Aceștia au aprobat o listă cu 38 de nume din interiorul PSD, care vor reprezenta social-democrații călărășenii la București pe 24 august. Pe listă se regăsesc nume precum Vasile Iliuță, Ion Samoilă, Nicușor Cionoiu sau Marius Dulce.


Lista completă este următoarea:


În aceeași conferință, președintele partidului, Vasile Iliuță, a avut un mesaj pentru aleșii locali care au câștigat la alegerile din 9 iunie.


În total, astăzi, Partidul Social Democrat are cel mai bun rezultat de la Revoluție până astăzi. Avem 35 de localități câștigate din 55.

Avem cele două municipii, Oltenița și Călărași, și avem cei mai determinați și mai importanți primari ai județului Călărași. Și consilierii locali care au reușit să fie validați în alegerile din 9 iunie sunt cei mai importanți soldați pe care îi are un partid.

Pentru toate astea, vă mulțumesc. Vă mulțumesc că am câștigat alegerile în 2024”, a declarat Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași.


Partidul Social Democrat a obținut în județul Călărași, la alegerile din 9 iunie, scorul de 50,54%. Totuși, social democrații au pierdut două primării importante din județ. Este vorba despre comunele Roseți și Curcani, unde au câștigat candidații PNL.

DESEMNAREA DELEGAȚILOR PENTRU
CONGRESUL NAȚIONAL AL PSD

24 iulie 2024