ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a anunțat, luni, că instituția

pe care o conduce a cumpărat echipamente sportive pentru toți membrii ACS “Micul Luptător”. La eveniment au participat și o parte dintre copiii din cadrul clubului, dar și antrenorii acestora, care s-au arătat încântați de inițiativă.


Împreună cu consilierul meu, Ionescu Auraș, am decis, la inițiativa domnului antrenor Gheorghe Nane, să vă luăm echipamente pentru sportul pe care îl practicați.

Asociația Club Sportiv Micul Luptător este astăzi o echipă la nivelul județului Călărași și prin faptul că noi susținem sportul călărășean am decis să vă luăm aceste echipamente pentru cei 40 de membri ai clubului”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


La ultimul campionat național U15 și U17, ACS “Micul Luptător” a reușit să obțină nu mai puțin de 13 medalii. De asemenea, luna aceasta sportivii au participat la o competiție desfășurată la Medgidia, acolo unde au adunat șase locuri întâi și câte trei locuri doi și trei.


Este un gest foarte mare pentru noi. Până acum nu am primit absolut nimic. Este o onoare pentru noi și mulțumim din suflet, și în numele părinților și al copiilor, că ne ajutați. Ne-ați ajutat de câte ori ați putut. Sunt aici copiii medaliați la Campionatele Naționale și Balcaniadă.

Avem trei sportivi care merg la Balcaniadă peste o lună și jumătate. De aceea, cu acest echipament venit acum este o onoare că putem reprezenta și noi Călărașiul într-un echipament toți sportivi, să fim toți uniți. De aceea vă mulțumim foarte mult, domnule președinte”, a spus Gheorghe Nane, antrenor ACS “Micul Luptător”.


Pe lângă Balcaniadă, sportivii de la ACS “Micul Luptător” vor participa în perioada următoare și la Campionatul Național Juniori 4.


Domnule președinte, așa cum am făcut strategia împreună cu dumneavoastră, trebuie să revigorăm sportul călărășean în toate secțiile promițătoare și cu rezultate și cred că a venit momentul să plecăm de la baza sportului, de la copii și juniori și să așteptăm rezultatele să vină în mod normal, firesc, să nu mai forțăm lucrurile prin cheltuirea banului fără succes”, a precizat și Auraș Ionescu, consilier pe probleme sportive.


Consiliul Județean Călărași anunță că urmează să mai realizeze și alte investiții în sport, astfel încât cât mai mulți copii să poată practica un sport de performanță.

ECHIPAMENTE SPORTIVE NOI
PENTRU ACS "MICUL LUPTĂTOR"

22 iulie 2024