ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Polițiștii de la Criminalitate Organizată din Călărași, împreună cu procurorii

DIICOT Călărași, au pus în aplicare, duminică, 7 iulie, un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

Potrivit primelor informații, vizat ar fi un bărbat și un membru al familiei care ar fi cumpărat, deținut și vândut cocaină și metamfetamină pentru consumatorii din Capitală.


Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul București.

La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce,  împreună cu un membru al familiei sale, ar fi comercializat 17 grame de cocaină (drog de mare risc) și aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc)”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.


În urma perchezițiilor la domiciliul celor doi, oamenii legii au ridicat aproximativ 40 de grame de metamfetamină, 50 de grame de canabis, două grindere, peste 18.000 de lei, dar și alte probe utile dosarului. Audierile au avut loc la sediul DIICOT Călărași.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

DIICOT CĂLĂRAȘI PERCHEZIȚII
LA DOI TRAFICANȚI DE DROGURI

08 iulie 2024