ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Liceenii din Călărași, cu rezultate de excepție la școală, pot beneficia

și în acest an de Burse de Merit, oferite de operatorul de apă, Ecoaqua S.A. Fiecare bursă oferită de Ecoaqua S.A. este în valoare de 1.000 de lei, iar compania va acorda, pe parcursul anului școlar 2024-2025, un total de 40 de burse în municipiul Călărași, pentru elevii din clasele 9-12.


Perioada de depunere a dosarelor: 8 Iulie – 1 August 2024.

Dosarele se vor depune la sediul companiei din Str. Progresul, bl. BBB, et. 3, jud. Călărași, dar și la biroul “Relații cu publicul”, din strada Progresul, nr. 23, în incinta SPCLEP Călărași (Primăria 2).


Criteriile pentru acordarea bursei:


Documente justificative:

Elevii care solicită o bursă trebuie să formuleze o cerere, însoțită de copia cărții de identitate și a foii matricole care atestă rezultatele școlare, precum și de o copie după documentul de identitate al unui părinte și dovada existenței unui cont bancar în care să fie virată bursa.


Pentru ca dosarul de înscriere să fie eligibil, elevii trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile de la punctul 1 și cel puțin încă un criteriu stabilit între punctele 2 și 6.


De asemenea, bursele vor fi virate începând cu data de 15 august, atunci când va avea loc și o festivitatea de premiere în cadrul unui eveniment ce va avea loc la sediul Primăriei Călărași.

BURSE DE MERIT OFERITE
DE ECOAQUA PENTRU ELEVI

05 iulie 2024