ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Începutul lunii iulie a venit cu schimbări în ceea ce privește staff-ul Asociației

de Fotbal Club Dunărea Călărași. Pentru a atinge obiectivul asumat de a promova în Liga a II-a, conducerea clubului sportiv a decis să înceapă sezonul cu un nou antrenor principal.


AFC Dunarea Călărași are potențial, iar activarea echipei în Liga I a demonstrat că performanța se poate atinge și la Călărași.


Implicat în desfășurarea activității sportive este și Consiliul Județean, reprezentat în cadrul conferinței de presă de către președintele instituției, Vasile Iliuță.

Vreau să mulțumesc colegilor mei care au făcut posibil ca astăzi să ne aflăm în fața dumneavoastră și să prezentăm o echipă de antrenori, care va aduce speranța la AFC Dunărea Călărași pentru următorii patru ani.  Îi mulțumesc lui Mircea Ștefan pentru că a acceptat să se reîntoarcă la Călărași și să antreneze o echipă din Divizia C”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Directorul sportiv al Asociației de Fotbal Club Dunărea Călărași a fost numit in această funcție la începutul anului în curs, iar, de atunci, schimbările au început să curgă la nivelul întregului club sportiv.


Consider că anumite persoane din trecut nu s-au implicat sufletește în dezvoltarea acestui club. Promit că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca echipa să aibă rezultate din ce în ce mai bune. Suntem în fața unui proiect pe termen mediu spre lung, un proiect care se întinde pe o perioadă de patru ani”, a spus Alexandru Dincă, directorul sportiv al AFC Dunărea Călărași.


În primii doi ani, conducerea clubului își dorește promovarea în liga a II-a. Nu este vorba despre o promovare rapidă, ci despre una sănătoasă, care să îi permită echipei să avanseze treptat, dar sigur.


Începând de luni, 1 iulie a.c., Mircea Ștefan este noul antrenor principal al echipei. Acesta se întoarce pe meleagurile călărășene după ce a reușit să promoveze Metalul Buzău în liga I.


Echipa tehnică a Asociației de Fotbal Club Dunărea Călărași va fi formată din Mircea Ștefan, antrenor principal, Marius Milea, Victor Petre și Gabriel Popa.

MIRCEA ȘTEFAN, NOUL ANTRENOR
AL AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI

01 iulie 2024