ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

După alegerile din 9 iunie a.c., municipiul Oltenița a revenit Partidului Social

Democrat, Mihăiță Beștea împunându-se în cadrul scrutinului cu 59,10% și obținând funcția de primar al localității.


În cadrul alegerilor locale, formațiunea politică condusă la nivel județean de Vasile Iliuță a obținut aproximativ 56% din voturile cetățenilor, astfel situând Organizația Județeană a Partidului Social Democrat pe locul 11 în România. Pentru PSD Călărași, una dintre cele mai râvnite primarii a fost, de departe, Primăria Municipiului Oltenița, unde Mihăiță Beștea a primit votul de încredere al cetățenilor.


Surpriza plăcută a acestor alegeri la Călărași este Mihăiță Beștea, primarul Olteniței. Suntem buni prieteni și sunt sigur că va face o treabă bună pentru oameni.” a transmis deputatul PSD Contantin Bîrcă.


În primul rând, trebuie să le mulțumesc oltenițenilor care pe 9 iunie au ales să iasă la vot într-un număr foarte mare! Mulțumesc echipei județene care m-a susținut în acești patru ani de activitate în cadrul Consiliului Județean Călărași!

Toate activitățile Consiliului Județean au avut o direcție către municipiului Oltenița și, de aceea, vreau să îi mulțumesc domnului președinte Vasile Iliuță! Mulțumesc echipei PSD Oltenița, a femeilor social-democrate, a tinerilor social-democrați, dar și seniorilor care mi-au fost alături!

Mulțumesc îndeosebi echipei de promovare! Prin intermediul dumnealor, am reușit să ieșim cu mesaje clare către cetățenii din Oltenița”, a declarat Mihăiță Beștea, noul primar al municipiului Oltenița.


Începând cu finalul lunii septembrie, Consiliul Local al municipiului Oltenița, va fi majoritar PSD.

Am obținut 12 consilieri locali, iar, în urma redistribuirii, am reușit să obținem și cel de-al 13-lea consilier din cei 19. Este o majoritate confortabilă”, a spus Mihăiță Beștea.


Printre schimbările pe care social-democratul și le propune în calitate de edil al municipiului se numără transparentizarea activității primăriei, precum și venirea în ajutorul cetățenilor prin crearea unor spații care să faciliteze accesul cetățenilor la informații.


Așa cum am promis în campanie, voi redeschide primăria. Vom înființa și văd că deja s-a dat curs acestei idei a Partidului Social Democrat. În cadrul primăriei, la parter, deja se amenajează un astfel de birou, unde fiecare domeniu de activitate al instituției va avea câte un reprezentat, astfel încât, cetățenii să își poată rezolva problemele”, a conchis Mihăiță Beștea, noul primar al municipiului Oltenița.

MUNICIPIUL OLTENIȚA, CÂȘTIGAT
DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

12 iunie 2024