ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Marius Dulce , primarul municipiului Călărași, a câștigat alegerile locale

desfășurate ieri, 9 iunie, și rămâne astfel la conducerea Primăriei municipiului Călărași pentru încă patru ani. Rezultatele finale nu au fost anunțate până acum, însă se anunță un diferență considerabilă pentru social-democrat față de contracandidatul de pe locul doi.


Într-o reacție pe o rețea de socializare, Marius Dulce le-a mulțumit călărășenilor pentru încrederea acordată pentru un nou mandat.


Câștigul nu este al meu, este al dumneavostră, celor care v-ați identificat cu proiectul meu viitor pentru Călărași. Următorii patru ani să fie mai buni decât primii și să continuăm împreună parteneriatul trainic de care tot vă vorbesc și la care țin foarte mult.

Mulțumesc echipei mele care a avut încredere în mine și dumneavoastră, dragi prieteni, pentru victoria frumoasă de astăzi. Faptul că m-ați votat în număr atât de mare (peste 10.000 de voturi numărate până la această oră) și că m-ați desemnat câștigător în toate secțiile de votare mă obligă la și mai multă atenție și grijă pentru oraș.

Ne apucăm de treabă! Iar”, a transmis Marius Dulce.


Și Vasile Iliuță a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Călărași. După 8 ani de activitate în cadrul instituției publice, social-democratul a demonstrat încă o dată că cetățenii îl îndrăgesc și cred în proiectul politic promovat de acesta.


Partidul Social Democrat Călărași a obținut o victorie importantă în alegerile locale cu sprijinul călărășenilor, încredere pe care aceștia ne-au acordat-o și care ne onorează.

Îl felicit pe Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, pentru un nou mandat. Îi urez mult succes și lui Marius Dulce, Primarul Municipiului Călărași, pentru realegere. Rezultatele demonstrează performanța administrativă, care nu poate fi contestată.

De asemenea, munca primarilor noștri este crucială. Angajamentul față de comunitățile pe care le serviți și determinarea de a aduce schimbări pozitive sunt cu adevărat remarcabile. Ați demonstrat că prin muncă asiduă și implicare, se pot atinge obiective ambițioase și se pot îmbunătăți viețile cetățenilor

Această victorie reflectă aprecierea pentru proiectele și inițiativele implementate în mandatele anterioare și reprezintă un angajament pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității.

Felicitări echipei PSD Călărași pentru acest succes remarcabil!” a transmis deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Și senatorul PSD Nicușor Cionoiu a felicitat alegerea călărășenilor, transmitând următorul mesaj pe pagina personală de socializare:

Vă mulțumesc că ați votat pentru stabilitate, dezvoltare și modernizare!

Vă mulțumesc că ați ales să susțineți în continuare marea familie social democrată!

Ne bucurăm de această victorie împreună! Este victoria noastră și a tuturor celor care cred în noi, a celor ce cred că merităm să fim vocea Municipiului Călărași, a Județului Călărași cât și vocea României în Parlamentul European.

Felicitări tuturor primarilor din județ ce au reușit să câștige încrederea cetățenilor.

Felicitări Marius Dulce,  Primar al Municipiului Călărași!

Felicitări Vasile Iliuta, Președinte al Consiliului Județean Călărași!

MARIUS DULCE A CÂȘTIGAT
ALEGERILE ȘI RĂMÂNE PRIMAR

10 iunie 2024