ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Astăzi, 9 iunie a.c., în jurul orei 09:00, senatorul Nicușor Cionoiu,  s-a prezentat la o

secţie de votare din cadrul Școlii Primare numărul 6, din Călărași, pentru a-și exercita dreptul la vot. La ieşirea de la urne, senatorul, a declarat că a votat pentru continuitate, și pentru viitorul județului Călărași.


Astăzi am votat pentru continuarea proiectelor începute, astăzi, am votat pentru un viitor al acestui județ si al acestui oraș, astăzi, am votat pentru o echipă profesionistă care conduce municipiul și județul, o echipă cu oameni minunați, o echipă care și-a îndeplinit promisiunile, o echipă care dorește să facă ceva și tot ceea ce a promis a îndeplinit”, a declarat senatorul Nicușor Cionoiu.


Și Vasile Iliuţă, președintele PSD Călărași, unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, s-a prezentat la o secţie din cadrul Colegiului Carol I pentru a-și exercita dreptul la vot. La ieşirea de la urne, actualul președinte al Consiliului Judeţean Călărași si aspirant la un nou mandat, a declarat că a votat pentru continuitate, pentru stabilitate și pentru dezvoltarea județului Călărași.


La secția de votare, Vasile Iliuță, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Călărași, a fost însoțit de o parte a echipei de consilieri, precum și de Violeta Musat, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Nicușor Cionoiu, senator, Constantin Bîrcă, deputat, și Sorin Vrăjitoru, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.


Marius Dulce, candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Călăraşi, a mers la secţia de votare din cadrul Grădiniței cu Program Normal numărul 4, din Călărași pentru a vota. După ce a votat, actualul primar al municipiului Călărași și candidat pentru un nou mandat a declarat că a votat pentru continuitate, stabilitate și dezvoltarea județului Călărași.


Astăzi, am votat cu gândul la toți cetățenii din Călărași, pentru că, noi, cu siguranță ne dorim cu un oraș liniștit, dezvoltat și pentru continuitate”, a declarat Marius Dulce, actualul primar al municipiului Călărași.


 

VOT PENTRU VIITORUL
JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI

09 iunie 2024