ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Campania electorală este în plină desfășurare, în fiecare zi, Vasile Iliuță, președintele

organizației, însoțit de membrii echipei sale, se deplasează în județ pentru a interacționa cu cetățenii și a găsi soluții la problemele cotidiene ale acestora.


Sâmbătă, 1 iunie, a fost o altă zi intensă de campanie pentru conducerea PSD Călărași. Vasile Iliuță, candidat pentru președinția Consiliului Județean, alături de o parte din echipa sa, s-a aflat în orașul Lehliu Gară, unde și-a exprimat susținerea pentru Iacomi Iulian, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Lehliu Gară, primar în funcție din anul 2008, până în prezent.

În fața a sute de cetățeni, primarul în funcție a prezentat o scurtă reevaluare a mandatelor pe care le-a avut în acesti ani de când s-a aflat la conducerea administrației.


Astăzi, am venit în Lehliu-Gară pentru a lua parte la un eveniment important, lansarea candidaturii domnului primar Iulian Iacomi, cel mai spectaculos om al Partidului Social Democrat, cel mai spectaculos primar și viitor primar al orașului Lehliu Gară, Iulian Iacomi, împreună cu Consiliul Județean Călărasi, vom moderniza orașul Lehliu-Gară și județul Călărași, spun doar un singur lucru, viitor primar al orașului Lehliu Gară, Iacomi Iulian și viitor președinte al Consliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, pe 9 iunie”, a conchis Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași.


Drumul campaniei electorale a continuat la Valea Argovei, unde primarul Boitan Costel are lângă el întreaga comună, a reușit, prin modul lui de a fi, să își facă un renume de primar onest și chibzuit.

Și în această localitate, Vasile Iliuță, a fost prezent împreună cu echipa Organizației Partidului Social Democrat Călărași, pentru a sta de vorbă cu cetățenii și totodată să asculte nevoile cetățenilor și să implementeze soluții eficiente. Prin dialog direct și angajament, își propun să îmbunătățească calitatea vieții în județul Călărași.


Am lansat candidatura domnului Costel Boitan pentru primăria Valea Argovei. În ultima săptămână urmează să facem campanie, avem primar și mai confirmăm și candidatura mea ca președinte al Consiliului Județean Călărași, pe 9 iunie vom câștiga”, a spus Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași.


Campania electorală a continuat spre Dichiseni, Roseți și Modelu.


Valea Argovei este pe mâini bune cu Boitan Costel primar. M-am încredințat de acest lucru după ce am fost în campanie în această localitate.

Dragoș Vodă este, de asemenea, una dintre comunele noastre conduse bine, pentru că Radu Aurel face o treabă bună aici.

La Roseți, Nicolae Râjnoveanu cunoaște toate străzile și ulițele ca în palmă și se ocupă de fiecare ca de propria gospodărie.

În schimb, la Dichiseni și la Modelu, lucrurile nu merg atât de bine și trebuie să schimbăm acest lucru, iar Laura Petre și Deacu Robert sunt oamenii potriviți pentru acest lucru.” a spus deputatul PSD Constantin Bîrcă.



CAMPANIA PSD CONTINUĂ,
ÎN COMUNELE DIN JUDEȚ

04 iunie 2024