ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a participat joi la o

conferință de presă în care a vorbit despre prețul la apă, una dintre cele mai mari nemulțumiri ale călărășenilor. Vasile Iliuță a declarat că are în plan să scadă acest preț prin subvenționarea lui. Președintele Consiliului Județean Călărași a precizat că ar urma să îndeplinească acest obiectiv prin mărirea cotizației către ADI Ecoaqua.


Aici este o discuție pe care o voi face după alegeri cu domnul primar Marius Dulce și primarii municipiilor care vor fi în funcție, pentru că putem reduce prețul la apă cu o singură condiție: să venim cu cotizație de la Consiliul Județean, de la municipalități, pentru a putea reduce prețul la apă.

E una dintre promisiunile pe care trebuie să le fac cetățenilor județului Călărași, că voi veni cu o cotizație mai mare la ADI Ecoaqua și ADI Ecoaqua să susțină societatea pentru a putea reduce prețul la apă. Să o subvenționăm, da”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Totodată, Vasile Iliuță a adăugat faptul că vocea cetățenilor este cea mai importantă și va căuta, împreună cu primarii din cadrul asociației, cea mai bună variantă pentru a scădea prețul apei.


Eu zic că trebuie să facem ceea ce vor cetățenii. Noi suntem pe viitoare scaune de administratori ai județului sau ai primăriilor pentru a respecta votul cetățeanului.

Cetățeanul vrea reducerea prețului la apă. Asta se va face în mandatul 2024-2028”, a mai adăugat Vasile Iliuță.


În cadrul aceleiași conferințe, Vasile Iliuță a precizat că după alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie urmează ca activitatea directorului operatorului Ecoaqua să fie evaluată.

VASILE ILIUȚĂ: "PUTEM REDUCE PREȚUL
LA APĂ CU O SINGURĂ CONDIȚIE"

03 iunie 2024