ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Ziua de 2 iunie a fost dedicată, în mare parte, comunelor în care nu există

primari social democrați în funcție. In acest moment, Partidul Social Democrat se detașează cu ușurință de principalul rival pe harta administrativă a județului Călărași, însă dorința conducerii formațiunii politice de a obține cel puțin 40 de Unități Administrativ-Teritoriale se poate observa în deplasările în județ.


Dacă în municipiul Călărași lucrurile sunt aproape clare și conducerea formațiunii politice este sigură că cel desemnat va obține majoritatea și de această dată datorită experienței administrative, în 2020, în comuna Nicolae Bălcescu, cetățenii au ales drept primar un liberal. Se pare că de această dată, majoritatea locuitorii prezintă interes pentru Georgiana Teodorescu datorită faptelor pentru care candidatul militează: schimbare și dezvoltare.


La Jegălia, la Nicolae Bălcescu și la Borcea propunem trei oameni gospodari, care pot scoate cele trei localități din impasul în care se află în acest moment, Mihai Eugen, Georgiana Teodorescu și Ion Adămescu. Au nevoie doar de votul oamenilor pe 9 iunie.” a spus deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, se arată încântat de prestația Georgianei Teodorescu atât în cadrul precampaniei, cât și în cadrul campaniei electorale.


Nici Jegălia nu se află pe harta comunelor câștigate de social democrați în 2020. Cu toate acestea, eforturile lui Mihai Eugen, candidatul desemnat de Partidul Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Jegălia, se reflectă în dialogul cu cetățenii. Aceștia se arată încântați de a le acorda votul echipei majoritate din județul Călărași.


De la Jegălia, membrii echipei Partidului Social Democrat Călărași s-au deplasat în comuna Borcea, acolo unde Nelu Adamescu i-a întâmpinat alături de proprii susținători. În Borcea, administrația locală nu și-a îndeplinit obiectivul stabilit în campania din 2020 de a dezvolta satele din componența comunei. Pe 9 iunie, cetățenii din comuna Borcea au șansa de a da restart așa-zisului proces de dezvoltare început de actuala administrație.

COMUNELE N. BĂLCESCU, JEGĂLIA
ȘI BORCEA AU CANDIDAȚI PUTERNICI

03 iunie 2024