ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Sâmbăta, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Parcul Dumbrava din

Călărași a fost plin de copii de toate vârstele, veniți să se bucure de activitățile special organizate pentru această ocazie.

Copiii s-au delectat cu diverse activități oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași, Poliția Municipiului Călărași, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Călărași și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași. Aceste instituții au amenajat standuri tematice, unde cei mici au avut ocazia să se familiarizeze cu aspecte din viața profesională a acestor servicii publice. Copiii au putut observa tehnica din dotare și au accesat punctele de informare organizate special pentru a învăța mai multe despre munca acestor profesioniști.


Dragi copii, voi aduceți lumină și speranță în lumea noastră, voi aveți puterea de a face lumea un loc mai bun și de aceea, meritați să fiți înconjurați de dragoste, protecție și multe oportunități de a vă dezvolta.

Aveți atât de multe vise și speranțe ce pot devenii realitate, iar noi suntem aici pentru a vă oferi sprijinul, înțelegerea, îndrumarea noastră și un mediu sigur și iubitor, în care să puteți crește fericiți și sănătoși.

Vă doresc ca această zi să fie plină de râsete, aventuri și momente magice. Să vă păstrați mereu curiozitatea, entuziasmul și puritatea copilăriei.

La mulți ani de Ziua Internațională a Copilului!” a transmis senatorul PSD Nicușor Cionoiu


Și deputatul PSD Constantin Bîrcă a transmis un mesaj cu ocazia acestei zi speciale:
Dragi copii, de Ziua Internațională a Copilului, vreau să vă transmit cele mai călduroase urări și să vă asigur că voi, cei mai tineri cetățeni ai noștri, sunteți în centrul atenției. Voi sunteți viitorul acestei țări și meritați tot ce e mai bun. Vă doresc o copilărie fericită, plină de aventuri și descoperiri. Să creșteți sănătoși, să aveți parte de educație de calitate și să vă urmați întotdeauna visurile.

Astăzi este ziua voastră, bucurați-vă din plin de ea!


La Grădina Zoologică din Călărași, atmosfera a fost de asemenea extraordinară, continuând o tradiție îndrăgită de ani de zile. Hipopotamul Cooper a sărbătorit o nouă aniversare, marcând încă un an de bucurie alături de cei mici.


Vizitatorii s-au bucurat de o serie de surprize încântătoare: intrarea liberă, cabina foto care a capturat amintiri de neuitat oferind poze instant copiilor, tortul impresionant din salată pregătit special pentru Cooper, acadele și înghețată gratuită pentru cei mici. De asemenea, mascotele și numeroasele activități destinate copiilor au făcut ca această zi să fie una de neuitat.


Seara s-a încheiat într-o notă feerică în Parcul de Vest (zona Jirlău), unde festivitățile au început la ora 18:00. Toți copiii au fost invitați să vină costumați în personajele lor favorite și să se bucure de o serie de surprize speciale. Printre activitățile pregătite s-a numărat o tombolă cu premii, decoruri magice inspirate din “Alice în Țara Minunilor”, castele gonflabile, spectacole de magie și animatori.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ
A COPILULUI

02 iunie 2024