ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Biblioteca Județeană Călărași organizează sâmbătă, 1 iunie,

un adevărat festival dedicat tuturor copiilor din municipiul și județul Călărași. Evenimentul se va desfășura pe parcursul întregii zile, iar părinții sunt și ei așteptați să ia parte alături de cei mici la activitățile pregătite de organizatori.


Bineînțeles, după cum am obișnuit publicul călărășean, vor fi evenimente pe tot parcursul zilei, vor fi momente dedicate de această dată exclusiv copiilor. Așteptăm, bineînțeles, și adulții, care îi vor însoții, și vrem ca în această sărbătoare a copilăriei să facem un echilibru între educație și distracție”, a declarat Ionela Ichim, managera Bibliotecii Județene Călărași.


Conducerea Bibliotecii Județene Călărași anunță că va fi un eveniment plin de surprize pentru cei mici. Toate activitățile pregătite de organizatori vor fi gratuite.


Teatru pentru copii, vor fi jocuri outdoor, vor fi prezenți partenerii cu care noi avem acorduri de parteneriat, SIDEPOL, Crucea Roșie, DSP, Centrul de Formare Profesională și mulți alții pe lângă aceștia. După cum am spus, încercăm să facem un echilibru”, a mai precizat Ionela Ichim.


Pe lângă aceste activități, copiii vor mai putea participa la ateliere în aer liber, cursuri de dans, la un spectacol de magie, precum și la proiecția unui film în aer liber.

ZIUA COPILULUI VA FI SĂRBĂTORITĂ
LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ CĂLĂRAȘI

20 mai 2024