ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Echipa Partidului Social Democrat, organizația județeană Călărași, a avut

sâmbătă o zi plină de evenimente de campanie electorală în județ. În frunte cu președintele PSD Călărași, cei mai importanți membri ai partidului au mers în comunele Luica, Fundeni și Vlad Țepeș, pentru a susține candidații PSD la funcția de primar din aceste localități, dar și pentru a convinge alegătorii să voteze PSD pe toate cele cinci buletine de vot pe care le vor primi pe 9 iunie.


Prima oprire a fost în Luica, acolo unde candidat la funcția de primar din partea Partidului Social Democrat este inginerul Gheorghe Pencu. Întreaga echipă social-democrată și-a manifestat sprijinul necondiționat pentru Gheorghe Pencu și a anunțat că îi va fi alături în toate proiectele pe care dorește să le implementeze în Luica, dacă va obține fotoliul de primar.

În acest moment, comuna este condusă de o administrație liberală, despre care echipa social-democrată spune că nu și-a îndeplinit cu celeritate promisiunile față de cetățeni. Despre Gheorghe Pencu, conducerea partidului are doar cuvinte de laudă.


Discutăm, în primul rând, că este unul dintre profesioniștii pe care județul Călărași i-a dat. Fost inginer la APIA, astăzi l-am convins să intre în această competiție pentru că știe problemele din agricultură, cunoaște problemele fermierilor și cunoaște și problemele cetățenilor”, a declarat Vasile Iliuță, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.


Gheorghe Pencu este omul care poate scoate comuna Luica din gaura neagră în care se află acum, din cauza unei administrații defectuoase. Îi urez mult succes!” a declarat deputatul PSD Constantin Bîrcă.


De la Luica, echipa de campanie a PSD Călărași a mers în Fundeni. Aici, candidatul social-democraților pentru funcția de primar este Gheorghiță Cărtușanu, un om cu experiență în administrația publică locală, grație celor cinci mandate de edil al comunei Fundeni. De-a lungul timpului, acesta a câștigat atât încrederea cetățenilor, cât și pe cea a conducerii Partidului Social Democrat, astfel că s-a înscris pentru o nouă cursă electorală.


Ultima oprire de sâmbătă a echipei PSD Călărași a fost în comuna Vlad Țepeș. Social-democrații călărășenii au vrut astfel să îi arate primarului în funcție, Marian Iliuță, că are toată susținerea lor și îi sunt alături pentru câștigarea alegerilor.

Deși se află la primul mandat, Marian Iliuță se laudă cu o mulțime de reușite și spune că acestea nu se vor opri aici. Același lucru îl susține și Vasile Iliuță, care apreciază că fața comunei Vlad Țepeș s-a schimbat radical odată cu venirea la primărie a lui Marian Iliuță, iar pentru acest lucru a primit încrederea PSD pentru un nou mandat.


Cele mai bune gânduri ale mele merg, de asemenea, către primarii Gheorghiță Cărtușanu și Marian Iliuță, din Fundeni, respectiv Vlad Țepeș, care sunt sigur că își vor continua munca depusă în localitățile pe care le păstoresc.” a declarat deputatul PSD Constantin Bîrcă.

CANDIDAȚII PSD LA PRIMĂRIILE
DIN LUICA, FUNDENI ȘI VLAD ȚEPEȘ

20 mai 2024