ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În data de 12 mai, Partidul Social Democrat Călărași a oficializat sprijinul său pentru

Cristian Vasile în cursa pentru funcția de primar al comunei Vasilați. Alegerile locale sunt din ce în ce mai aproape, iar comuna Vasilați se pregătește să-și scrie următoarea pagină de istorie. Cristian Vasile candidează din partea PSD iar primarul în exercițiu este alături de acesta.


Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a PSD, a subliniat importanța unei tranziții echilibrate.


Ne aflăm astăzi la Vasilați, unde avem parte de o predare a ștafetei de primar unei generații mai tinere, dar dornică să continue implementarea proiectelor. După mai multe mandate câștigate de PSD, în Vasilați, avem convingerea că PSD va rămâne la conducere”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat.


Avem la Vasilați un candidat redutabil din partea PSD și sunt sigur că va câștiga alegerile din 9 iunie. Mult succes,  Vasile Cristian!”, a declarat deputatul PSD Constantin Bîrcă


Lucian Vasile, primarul actual, spune că are încrederea totală în Cristian Vasile. Acesta a decis să se retragă din viața politică după mai bine de 20 de ani de activitate în administrația locală.

Am încredere deplină în capacitatea lui Cristian de a conduce comuna noastră către dezvoltare și prosperitate. Îi acord întregul meu sprijin și îl voi susține necondiționat în această competiție electorală.

Pe 9 iunie ieșim la vot și punem ștampila pe tânărul care poate duce comuna Vasilați în topul localităților din Călărași. Suntem o comunitate de învingători, așa trebuie să rămânem”, a declarat Lucian Vasile, actualul primar în funcția de primar al comunei Vasilați.


De-a lungul anilor, administrația PSD din Vasilați a fost dedicată dezvoltării economice, iar acum, promovarea tinerilor profesioniști în conducere va asigura un viitor prosper pentru comunitate.

PREDARE DE ȘTAFETĂ
LA VASILAȚI!

14 mai 2024