ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare închinată Maicii Domnului, care pică în

fiecare an în vinerea din prima săptămână după Paște.


Această sfântă sărbătoare este dedicată Maicii Domnului, și este cea prin intermediul căreia creștinii își amintesc de minunile săvârșite de Fecioara Maria, sărbătoare care are o istorie veche de 1500 de ani. Izvorul Tămăduirii este sărbătoarea care evocă un miracol încă din secolul al V-lea.


În vinerea din săptămâna luminată ne amintim de miracolul petrecut la izvorul Sfintei Fecioare Maria, unde apa a fost binecuvântată cu puteri vindecătoare.

Izvorul Tămăduirii devine locul unde credința se întâlnește cu speranța, unde sufletele încercate găsesc alinare și unde ne încredințăm în puterea divină, căutând alinare pentru trup și suflet.

Astăzi, ne reamintim de puterea tămăduitoare a credinței și ne unim în rugăciune pentru vindecarea noastră și a celor dragi.

Zi binecuvântată!” transmite senatorul PSD Nicușor Cionoiu.


Creștinii ortodocși sărbătoresc Izvorul Tămăduirii, o sărbătoare care aduce în prim-plan spiritualitatea și tradiția.

Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare cu o semnificație profundă în spiritualitatea creștină ortodoxă.


Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii să aducă lumină și speranță în inimile dumneavoastră! Vă îndemn să fiți mereu alături de cei aflați în nevoie și să dați dovadă de înțelegere și compasiune.

Să ne străduim să fim mai buni unii cu alții și să lucrăm pentru construirea unei comunități mai unite” notează deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Această zi este considerată un moment de reflecție și recunoștință față de darurile oferite de Dumnezeu. În această zi, credincioșii se adună în mănăstiri și biserici pentru a participa la slujbe speciale și pentru a se ruga pentru sănătatea lor și a celor dragi.

IZVORUL TĂMĂDUIRII – TRADIȚIE
ȘI BINECUVÂNTARE

10 mai 2024