ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

“Hristos a înviat!”. Asta au strigat la unison credincioșii care s-au adunat laolaltă în

bisericile din județul Călărași pentru a simți în același timp același lucru: Miracolul Învierii. Cu mic cu mare, călărășenii au venit la biserică, unde au primit Lumina Sfântă, dar și Sfintele Paști.


Cu emoție în glas, credincioșii și-au exprimat gândurile, s-au rugat și au primit cu bucurie vestea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos. Simbolul acestei sărbători este, fără îndoială, Lumina Sfântă, adusă, ca de obicei, de la Ierusalim.


Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie în suflet, liniște în inimi și să vă umple casele de armonie și binecuvântare!

Hristos a înviat!” transmite deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Este momentul în care lumina biruinței și a iubirii învinge totul, căci prin învierea Sa, Iisus Hristos ne aduce mântuire și viață veșnică.

Să ne unim în bucurie și sărbătoare, să împărtășim dragostea și generozitatea cu cei dragi și să ne amintim mereu de darurile nemăsurate ale iertării.

Să primim lumina divină în liniște și smerenie.

Hristos a înviat!” notează și senatorul PSD Nicușor Cionoiu.


Acum, odată ce au participat la slujba Învierii, călărășenii urmează să sărbătorească alături de familie și să se bucure de timpul petrecut cu cei dragi.

CĂLĂRĂȘENII AU PRIMIT
LUMINA SFÂNTĂ ȘI SFINTELE PAȘTI

05 mai 2024