ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Marius Dulce, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat

Călărași, alături de candidații propuși pentru Consiliul Local, și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral Local.


Alegerile locale se apropie cu pași repezi. 30 aprilie este data limită de depunere a candidaturilor, iar, în acest context, Marius Dulce și consilierii locali aleși de Organizația Municipală a Partidului Social Democrat s-au prezentat la sediul Biroului Electoral Local pentru a depune documentația necesară.


Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat, l-a însoțit pe Marius Dulce, astfel arătându-și susținerea pentru colegul de partid.


Municipiul Călărași este cel mai mare municipiu din județ, iar Marius Dulce îl conduce cu succes de trei ani și jumătate. Bineînțeles, sunt alături de echipa de la municipiu”, a declarat Vasile Iliuță, șeful PSD Călărași.


Echipa cu care primarul în funcție candidează pentru un nou mandat este formată, conform spuselor lui Marius Dulce, din oameni profesioniști și implicați în problemele comunității, dar, mai ales, în dezvoltarea municipiului Călărași.


Vreau să vă asigur că avem cea mai puternică echipă de consilieri locali, oameni deosebiți care au făcut lucruri pentru acest municipiu. Împreună am schimbat fața orașului. Ne dorim un municipiu în care copiii noștri să se întoarcă. Așteptăm validarea listei de consilieri locali și o vom da publicității”, a precizat Marius Dulce, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Călărași

MIHĂIȚĂ BEȘTEA S-A ÎNSCRIS
ÎN CURSA ELECTORALĂ

25 aprilie 2024