ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Candidatul din partea Partidului Social Democrat Călărași pentru funcția de

edil al comunei Dichiseni și-a depus dosarul pentru înscrierea în lupta de pe 9 iunie. Alături de echipa formată în decursul anului precedent, Laura Petre s-a prezentat la primăria comunei.


Astăzi, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar și colegii mei pentru funcțiile de consilieri locali. Ne dorim să fie cu noroc, ne dorim o altfel de administrație.

Le mulțumesc seniorilor că ne-au permis să alegem un consiliu tânăr. Vrem să schimbăm lucrurile în această comună! Vrem să le arătăm oamenilor că se poate și altfel! Lucrurile au stagnat, toată lumea o știe. Noi am ales să nu promitem nimic, în schimb, am ales să spunem ceea ce vrem să facem”, a declarat Laura Petre, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Dichiseni.


Proiectele pe care Laura Petre dorește să le implementeze sunt diverse și iau în considerare doleanțele cetățenilor. Rețeaua de alimentare cu apă și infrastructura rutieră sunt câteva dintre prioritățile candidatei.


Cea mai mare problemă în comuna noastră este apa. Toată lumea știe și se plânge. Vom încerca să începem cu apa și să terminăm asfaltarea. De asemenea, oamenii vor capele de ani de zile. Există foarte multe solicitări.

Inexistența locurilor de joacă reprezintă o altă problemă. Avem copii care nu au unde să se ducă și să își petreacă timpul liber”, a conchis Laura Petre.


Obiectivul stabilit de PSD pentru alegerilor locale se focusează pe obținerea a cel puțin 40 de edili social-democrați. În cadrul ultimelor alegeri, PSD Călărași s-a detașat cu ușurință de principalul rival, obținând majoritatea primăriilor din județul Călărași.

LAURA PETRE S-A ÎNSCRIS ÎN
CURSA ELECTORALĂ DIN 9 IUNIE

19 aprilie 2024