ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Timpul se scurge, iar alegerile sunt din ce în ce mai aproape.

Duminică, 7 aprilie a.c., Partidul Social Democrat și-a desemnat candidatul pentru cursa electorală care ar putea aduce în localitatea Alexandru Odobescu un primar social democrat.


Oficial, de astăzi, Valter Dragnea, un fermier din Alexandru Odobescu, este candidatul desemnat oficial în lupta pentru scrutinul din 9 iunie.

Mi-aș dori ca în fruntea comunei dumneavoastră să vină un candidat al Partidului Social Democrat. Avem cele mai multe șanse de a câștiga Consiliul Județean Călărași, majoritatea Consiliului Județean și majoritatea peste 40 de administrații locale din județul Călărași.

Văd foarte multe persoane prezente astăzi și, cum în satul românesc astfel de întâlniri au încetat să fie locuri publice de întâlnire, demonstrează faptul că s-a format o mare familie a Partidului Social Democrat în comuna Alexandru Odobescu. Pot spune că pe 9 iunie, în această localitate vom avea primar al Partidului Social Democrat” , a declarat Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași.


Alături de Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, la eveniment au participat și alți politicieni importanți din județ.

Ion Samoilă, secretarul general al PSD Călărași, Bogdan Mihai, vicepreședintele Partidului Social Democrat, Virgil Diaconu, coordonatorul campaniei electorale din 2024 și subprefectul județului Călărași , Ionuț Stan, subprefect și președinte al tinerilor social-democrați călărășeni, Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate, Nicușor Cionoiu, senator, precum și deputatul Constantin Bîrcă au susținut alocuțiuni în care au prezentat importanța implicării echipei pentru câștigarea alegerilor.


Astăzi este o zi mare pentru comunitatea din Alexandru Odobescu. Venim cu un nou candidat care sperăm că va schimba aerul din această comunitatea și viețile fiecăruia dintre dumneavoastră.

Fiecare dintre noi are așteptări care, ani de zile, poate nu s-au îndeplinit, așteptări care dacă nu se va produce o schimbare, în mod sigur nu se vor îndeplini”, a declarat Bogdan Mihai, vicepreședintele Partidului Social Democrat.


Cred că venit vremea ca și comuna Alexandru Odobescu să devină o comuna frumoasă. Valter este un om puternic, cu un partid puternic în spate deoarece, fără un partid puternic în spate, degeaba o să aveți primar”, a precizat Virgil Diaconu, subprefect.


“Când intram în sat, am văzut afișele cu domnul Valter Dragnea și familia PSD, reprezentată de domnul președinte Vasile Iliuță. Așa de bine le stătea. Sunt sigur că luna iunie va aduce un social democrat în fruntea comunei dumneavoastră”, a adăugat Ionuț Stan, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași.


A venit vremea în care trebuie să realizați ceea ce vă doriți și ceea ce trebuie să aveți într-o comunitate. Este momentul în care putem să implementăm proiecte cu un om valoros pe care l-am ales. Trebuie să înțelegem că la vremuri noi, oameni noi”, a spus Nicușor Cionoiu, senator.


Aprobarea candidaturii lui Valter Dragnea demonstrează interesul Organizației Județene a Partidului Social Democrat pentru crearea unor schimbări în toate comunele din Călărași.


Suntem într-o precampanie începută și vreau ca în această perioadă să arătăm că trebuie să facem schimbarea, așa cum s-a întâmplat în multe localități din județ. Sunt convins că pe 9 iunie vom veni și vom sărbători victoria lui Valter Dragnea”, a declarat Ion Samoilă, secretarul general al Partidului Social Democrat Călărași.


Ajungem la concluzia că domnul Dragnea are alături de dumnealui, nu în spate, o femeie puternică și o organizație puternică. Împreună cu organizația județeană condusă de domnul Vasile Iliuță vom câștiga alegerile”, a adăugat Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrat Călărași.


Proiectele pe care Valter Dragnea dorește să le implementeze în comuna Alexandru Odobescu sunt variate, dar majoritatea se axează pe dezvoltarea infrastructurii rutiere, a mediului privat și, implicit, crearea unor locuri de muncă. De asemenea, și rețeaua de alimentare cu apă, precum și cea de colectare a apei uzate fac parte din proiectele politice urmărite de candidatul Partidului Social Democrat. Tată a patru copii, candidatul PSD are în plan și sistemul educațional din comună.

Sunt cetățean al comunei, născut și crescut în Alexandru Odobescu. Plimbându-mă prin comunitatea și văzând lucrurile care se întâmplă, nesiguranța și nemulțumirile, am hotărât să candidez pentru Primăria comunei Alexandru Odobescu.

Voi continua toate proiectele aflate în derulare și voi atrage fondurile necesare pentru a implementa noi proiecte împreună cu Consiliul Județean Călărași și Ministerul Dezvoltării”, a conchis Valter Dragnea, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Alexandru Odobescu.


Obiectivul stabilit de Partidul Social Democrat pentru alegerilor locale se focusează pe obținerea a cel puțin 40 de edili social-democrați. În cadrul ultimelor alegeri, PSD Călărași s-a detașat cu ușurință de principalul rival, obținând majoritatea primăriilor din județul Călărași.

VALTER DRAGNEA, CANDIDATUL PSD
IN ALEXANDRU ODOBESCU

07 aprilie 2024