ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Auraș Chiriță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar

al comunei Dorobanțu, și-a depus documentația necesară pentru a intra în cursa electorală de pe 9 iunie.


Susțin de familie, prieteni și consilierii locali, acesta s-a prezentat la sediul instituției publice încă de la primele ore ale dimineții.


Auraș este un tânăr ambițios și implicat. Îl cunosc de mult timp și știu că este capabil să ocupe funcția de primar al comunei Dorobanțu. Având o mică afacere, acesta a demonstrat că poate conduce o echipă de oameni.

Sunt sigur că trecerea la administrație va fi ușoară pentru el. Îi mulțumesc domnului președinte, Vasile Iliuță, pentru încrederea și susținerea acordată tinerilor din județul Călărași! Îți țin pumnii, Auraș”, a declarat Ionuț Stan, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași.


Proiectele pe care Auraș Chiriță dorește să le implementeze în comuna Dorobanțu sunt variate, dar majoritatea se axează pe dezvoltarea mediului privat și, implicit, crearea unor locuri de muncă.


Astăzi, am alături de mine întreaga echipă de consilieri. Suntem o echipă frumoasă și muncitoare, o echipă creată de-a lungul timpului. Mi-am dorit lângă mine oameni deschiși care să contribuie la dezvoltarea comunității.

Am ales atât consilieri tineri, cât și oameni la vârsta a doua pentru a ne împărtăși din experiența și înțelepciunea dumnealor. Sunt încrezător în aptitudinile tuturor celor prezenți. A venit timpul ca lucrurile să ia o întorsătură pozitivă în această comună. Dorobanțu merită să se dezvolte”, a spus Auraș Chiriță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Dorobanțu


Tată a două fetițe, candidatul PSD are în plan și sistemul educațional din comună. Pe lângă acesta, Auras Chiriță intenționează crearea unei echipe de fotbal care să încurajeze copiii către mișcare și un stil de viață sănătos.

AURAȘ CHIRIȚĂ ȘI-A DEPUS
CANDIDATURA


27 aprilie 2024