ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Biblioteca Județeană Călărași organizează pe data de 2 martie Festivalul

E ziua ta, femeie”, dedicat atât sosirii primăverii, cât și tuturor femeilor. Evenimentul se va desfășura pe platoul Bibliotecii Județene Călărași.

Din momentul în care vei pāși pe platoul bibliotecii,vei descoperi o varietate de activitāți captivante ce au în centrul atenției celebrarea ființei care ține în palma ei lumea: FEMEIA!

Te așteptăm sā vii alături de întreaga familie și de prieteni pentru cā nu vor lipsi muzica și voia bunā, iar dacā simți nevoia de ceva gustos, treci pe la zona de mâncare, unde poți savura preparate delicioase”, transmit reprezentanții Bibliotecii Județene Călărași.


Vor fi organizate, de asemenea, ateliere pentru copii, iar cei mici vor pleca acasă cu câte un cadou pe care îl vor putea oferi de 8 martie pentru mama, sora, colega sau bunica. Totodată, vor avea loc o serie de workshop-uri și cursuri gratuite pentru toate doamnele și domnișoarele din județul Călărași: curs de barista, workshop realizare săpun natural și workshop realizare lumânāri artizanale!


La finalul zilei,în total, peste 100 de femei vor avea baze solide pentru a începe o carierā în unul din cele 3 domenii. Fiecare curs va avea trei grupe a câte 12 cursanti. Înscrierea la cursuri se va face pe bazā de programare telefonicā la nr. 0767664620 , iar locurile se alocā în funcție de ordinea înscrierii”, au mai precizat reprezentanții Bibliotecii Județene Călărași.


Surpriza cea mai mare va fi însă prezența Rominei Gingașu, fondatoarea Red Women Foundation, la acest eveniment. Romina Gingașu este din județul Călărași și este soția miliardarului Piero Ferrari.


Programul festivalului este următorul:

FESTIVAL DEDICAT FEMEILOR,
ORGANIZAT DE BJ CĂLĂRAȘI

19 februarie 2024