ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Călărași pentru a discuta problemele proiectului de gestionare a deșeurilor solide.

Președintele Consiliului Județean Călărași a organizat o serie de întâlniri de lucru alături de primarii din județul Călărași, în cadrul cărora s-a discutat despre soluționarea eventualelor neconcordanțe întâlnite în teren în timpul vizitei de monitorizare a proiectului “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor Solide în județul Călărași”. Acest proiect beneficiază de finanțare prin POSM 2007-2013 și ulterior prin POIM 2014-2020.


Contractul de finanțare inițial estimat pentru proiect are o valoare de 140.729.770 lei fără TVA. Scopul întâlnirilor de lucru a fost de a aborda orice probleme sau discrepanțe întâmpinate pe teren și de a găsi soluții adecvate pentru a asigura buna desfășurare a proiectului în județul Călărași.

Vasile Iliuță și primarii au analizat cu atenție situația actuală a proiectului și au abordat posibilele soluții pentru a remedia eventualele neajunsuri și pentru a se asigura că implementarea proiectului se desfășoară în conformitate cu cerințele și termenele stabilite.


Prin intermediul acestor întâlniri de lucru, se dorește o colaborare strânsă între autoritățile locale și responsabilii de implementarea proiectului, în vederea creării unui sistem eficient de gestionare a deșeurilor solide în județul Călărași, astfel încât să se asigure un mediu curat și sănătos pentru toți locuitorii.

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță sa întâlnit cu primarii din județul

SOLUȚIONAREA PROBLEMELOR PROIECTULUI
DE GESTIONARE A DEȘEURILOR SOLIDE

17 iulie 2023