ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

la fotbal din județul Călărași!

Începând cu ora 16:00, finala mică și mare s-au disputat pe Stadionul Municipal “Ion Comșa” din Călărași. În urma meciurilor din weekend-urile trecute în care au fost implicați peste 300 de fotbaliști, Cuza-Vodă, Modelu, Lehliu-Gară și Ulmeni au participat la etapa finală.

Localitatea Cuza-Vodă s-a impus în fața reprezentantelor celorlalte comune, sâmbătă, 1 iulie a.c., reprezentând județul Călărași în cadrul fazei regionale pe terenul de la Mioveni, județul Argeș.


A fost o competiție aprigă. După cum bine știți, s-au înscris 30 de echipe din tot județul. Nu îmi rămâne decât să mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment”, a menționat Ionuț Stan, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași.


În cadrul competiției organizate de Tineretului Social Democrat Călărași, pe primele 4 locuri s-au clasat:

Cuza-Vodă: locul I

Modelu: locul al II-lea

Ulmeni: locul al III-lea

Lehliu-Gară: locul al IV-lea


La premierea echipelor a participat și Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași. Acesta a susținut îndeaproape evenimentul: “Am asistat cu sufletul la gură la finala Cupei TSD. În urma turului din județ, Cuza-Vodă va reprezenta Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat la Argeș. Astăzi, sportivii și-au arătat măiestria!”.


Echipa câștigătoare a plecat acasă cu suma de 1.500 de lei, în timp ce următoarele clasate au primit 1.000, respectiv 500 de lei.


Vineri, 30 iunie a.c., Cuza-Vodă a devenit câștigătoarea Cupei TSD

ECHIPA TSD CUZA VODĂ, CALIFICATĂ
LA REGIONALA CUPEI TSD

03 iulie 2023