ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

30 iunie – 1 iulie 2023, care a atras mii de pasionați de motociclete din întreaga țară la Călărași. Organizat de Legio Phoenix MC, în colaborare cu Centrul Județean de Creație și cu sprijinul Consiliului Județean Călărași și a autorităților locale, festivalul a fost o adevărată explozie de energie și rock.

Două zile pline de emoție și entuziasm au făcut ca participanții să se simtă parte a unei comunități unite de aceeași pasiune pentru motociclism și muzica rock. Cu spectacolele muzicale ale unor trupe legendare, cum ar fi Trupa Antract, Trooper, Phoenix, White Mahala, Bucovina și Cargo, atmosfera a atins cote maxime.


Momentul culminant al festivalului a fost tombola cu premii surpriză, care a adus emoții puternice și fericire în rândul participanților. Câștigătorii au avut parte de premii deosebite, printre care două tatuaje, o școlarizare pentru permisul categoria A și cel mai râvnit premiu, o Honda VT 600 Chopper.

Prima ediție a Danubius Motor Fest a fost un real succes, lăsând în urmă oameni împliniți și doritori să participe și la viitoarele evenimente de acest gen. Festivalul a reușit să aducă împreună pasionații de motociclete și iubitorii de muzică rock, creând o atmosferă unică de prietenie și camaraderie. Evenimentul a dovedit că dragostea pentru motociclism și muzica rock continuă să unească oamenii și să creeze momente memorabile.

Danubius Motor Fest a fost un eveniment impresionant, desfășurat în perioada

DANUBIUS MOTOR FEST
- EXPLOZIE DE ENERGIE

03 iulie 2023