ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

atmosfera de vineri, 30 iunie a.c. Români, italieni, personalități marcante din lumea boxului, autorități și mulți călărășeni dornici de a vedea spectacolul oferit de sportivi au luat cu asalt Sala Polivalentă “I. C. Neagu” din municipiu.

Sala a devenit neîncăpătoare înainte ca evenimentul propriu-zis să înceapă. De la bebeluși la oameni de vârsta a treia, toți cei prezenți au asistat cu sufletul la gură Gala de Box România-Italia.

O adevărată gală a sportului românesc a fost organizată de frații Anghel într-un timp record. Aceștia nu doar că au reușit să strângă în același loc persoane importante la nivel național, ci au creat dorința cetățenilor de a participa la un eveniment dedicat unui sport puțin practicat de călărășeni.


Andrei Stoica, campion mondial, Radu Zarif, antrenorul Lotului Național de box, Franco Federici, președintele Federației Italiene de Box, au asistat la spectacolul oferit de viitorii campioni. De asemenea, pugilistul Lucian Bute a fost una dintre persoanele care au susținut îndeaproape evenimentul.

Chiar dacă evenimentul a fost dedicat boxului, nume mari din sportul românesc au participat la Gala de box România-Italia. Adrian Mutu, Gabriel Simion și Cosmin Petrescu au susținut inițiativa lui Vali și George Anghel.


Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, alături de Marius Dulce, primarul municipiului Călărași, și Bogdan Mihai, administratorul public al județului, au fost prezenți alături de cetățeni la Sala Polivalentă.


O sală plină de călărășeni! Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine

GALA DE BOX ROMÂNIA-ITALIA,
UN REAL SUCCES

01 iulie 2023