ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

municipiul Călăraşi” s-a desfășurat astăzi, 5 mai a.c., pe Plaja Tineretului din Călărași.

Aproximativ 200 de persoane s-au alăturat inițiativei de a colecta deșeurile din locurile frecventate de călărășeni. De la mic la mare, toți cei prezenți au selectat colectiv deșeurile găsite pe Plaja Tineretului începând cu ora 10:00.


Astăzi, avem planificat un proiect care se numește “Curăţăm România”. Așa cum vedeți, am implicat elevii liceelor din oraș, precum și angajații din primărie pentru a conștientiza importanța curățeniei. Este bine să știm să selectăm deșeurile pentru a crea un mediu curat”, a declarat Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.


Această acțiune face parte din programul “Curăţăm România” și bineînțeles că trebuia să facem la Călărași. Este important ca fiecare, de la generație la generație, să participe la acțiunea de curățare a mediului”, a conchis Vasilica Puran, directoarea Asociației pentru Dezvoltare Durabilă-Dunărea de Jos.


La nivel local, “Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Dunărea de Jos, Călăraşi” este partenerul Primăriei Municipiului Călărași la evenimentele de astăzi și de mâine.


Acțiunea va continua și mâine în spatele hidrohaltei din Călărași, începând cu ora 8:30.

Acțiunea “Curăţăm România- Ecologizarea zonei Plaja Tineretului din

ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE PE PLAJA
TINERETULUI DIN CĂLĂRAȘI

05 mai 2023